illy – Iperespresso koffie Ethiopia 18 capsules

54.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

lly Capsules Iperespresso Arabica Selection Etiopia 6 stuks

  1. Voordeelverpakking
  2. Zachte en bloemige smaak
  3. Afkomstig uit Yirgacheffe

Lep op: de verpakking van de illy Iperespresso capsules is vernieuwd. De capsules (en de inhoud) zijn ongewijzigd gebleven.

De smaak van de illy Capsules Iperespresso Arabica Selection Etiopia laat zich het best omschrijven als lichtzoet met een delicaat aroma en rijk aan fluweelzachte tonen van jasmijn en citrusvrucht.

De koffie voor deze illy capsules komt uit Yirgacheffe en Sidamo. Yirgacheffe ligt in een groene omgeving in het zuiden van Ethiopië. Sidamo in het mid-westen van Ethiopië. Yirgacheffe staat bekend als het gebied van de oorsprong van koffie. Een regio met zeer veel histrorie en ervaring op het gebied van koffie dus. Door de dicht begroeide omgeving is het moelijk om de koffiestruiken te bereiken en een uitdaging om de bessen te plukken, hier is dan ook alleen handpluk mogelijk.

Deze koffiecapsules zijn geschikt voor illy Francis Francis Espressomachines. Een verpakking bevat 18 luchtdicht verpakte illy capsules. De capsules zijn gepatenteerd door de koffiebrander illy. De speciale techniek die hiervoor is ontwikkeld zorgt ervoor dat de smaken en aroma’s van de koffie optimaal behouden blijven, waardoor elke kop koffie die je drinkt barista-waardig is.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories