Jones Brothers Coffee Specialty Caffeinvrij Koffiebonen Colombia – 2x 250gr

21.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Koffie zonder chemicaliën! Een klassieke, hoogwaardige Colombiaanse cafeïnevrije koffiebonen met accenten van chocolade en een licht kruidig aroma. De koffie heeft een gemiddelde body en een laag zuurgehalte. Boordevol smaak, maar zonder cafeïne!

Koffiesoorten waarbij middels het Swiss Water™ Process de cafeïne wordt verwijderd, zijn anders dan andere decaf-koffies omdat er geen chemische middelen worden gebruikt om de cafeïne uit de bonen te verwijderen. Bij het cafeïnevrij maken wordt gebruikgemaakt van osmose en de oplosbaarheid van koffiebonen. Zo blijven alle heerlijke smaken en kenmerken behouden en verdwijnt alleen de cafeïne!

Deze koffie is ideaal als je geen behoefte hebt aan een cafeïneboost, maar je toch wilt genieten van een heerlijk smaakvolle Colombiaanse specialty koffie! Bijvoorbeeld als je zin hebt in een smaakvol kopje koffie na het eten maar je geen zorgen wilt maken het niet kunnen slapen door de cafeïne in koffie! We raden je aan om alleen de hoeveelheid bonen te malen die je wilt gebruiken zodat de smaak extra lang behouden blijft.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories