Jura Impressa D6 EU – Espressomachine – Zwart

829.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Jura D6 is vernieuwd!

De nieuwe versie komt in de kleur Piano Black en is uitgerust met de nieuwste technieken. De koffiemachine voor thuis zet gemakkelijk twee espresso of twee koffie tegelijk. Cappuccino’s of macchiato’s gaan per één, maar zijn heerlijk! Voor heet water zijn er twee functies beschikbaar, zodat je de temperatuur kan afstellen op de thee die je het liefste drinkt.

P.E.P.

De Jura D6 is uitgerust met het Puls-Extractie-Proces, ook wel P.E.P. genoemd. Dit zorgt ervoor dat de extractietijd bij het koffiezetten geoptimaliseerd wordt. Vooral bij het maken van een espresso of ristretto draagt dit bij aan een vollere en rijkere smaak die dicht bij een echte pistonmachine komt. De P.E.P technologie, samen met de hogedrukpomp van 15 bar zorgen voor een rijke, romige crème laag op ieder kopje koffie.

Aroma

De krachtige Aroma G2 molen van de Jura D6 reduceert de duur van het maalproces en de geluidsbelasting met tot wel 50 %. De geometrie en een fijnere vertanding zorgen voor constante maalresultaten over de gehele levensduur.

Kalk

Kalkvorming is door het Intelligent Water System (I.W.S.®) met CLARIS Smart verleden tijd. Het apparaat heeft hierdoor een langere levensduur. Het I.W.S. ziet of er een CLARIS-filterpatroon in het apparaat zit. Dat hoeft niet meer handmatig ingesteld te worden. Dat maakt de machine nog simpeler in gebruik. Het CLARIS filterpatroon reduceert zonder chemische toevoegingen kalkafzettingen in het verwarmingselement, zware metalen en substanties in het drinkwater die de smaak nadelig beïnvloeden. CLARIS van JURA is hard voor kalk, maar zacht voor de koffiemachine.

Melkschuim

Door de modernste technologie voor microschuim en het HP1 melksysteem, is het melkschuim van ongekende kwaliteit. De melk krijgt een fluweelachtige structuur. Hierdoor maak je de lekkerste cappuccino’s en latte’s.

Gebruik

Met de Rotary Switch gaat programmering van de D6 letterlijk in een handomdraai. Met eenvoudig draaien en drukken, wijzig je de instellingen helemaal op jouw persoonlijke smaak. Ook handig is de Jura Operating Experience (J.O.E.). Via deze app op je smartphone bedien je de Jura D6 heel eenvoudig op afstand.

Energie

Niet onbelangrijk is dat de Jura D6 erg milieuvriendelijk en duurzaam is. Met de energie spaar modus (E.S.M.) bespaar je tot 40% energie. Door de programmeerbare uitschakeltijd staat het apparaat stand-by wanneer je het wil gebruiken. Ook de energiebesparende schakelaar Zero-Energy Switch bewijst de eco-intelligentie van het apparaat. Deze gepatenteerde innovatie van JURA onderbreekt bij het uitschakelen van het apparaat geen lopende processen. Een gestarte koffiebereiding wordt voltooid voordat de automatische uitschakelspoeling plaatsvindt. Ten slotte verbreekt het de verbinding van het apparaat met het stroomnet en voorkomt stand-by-energie.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories