Jura Impressa E60 – Volautomatische espressomachine

985.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Bereid heerlijke koffie met de Jura Impressa E60. Dit volautomatische apparaat beschikt over een aantal knappe functies. Zo bedien je via de draaiknop en het tekstdisplay de espressomachine eenvoudig. Je bepaalt zelf de koffiesterkte de watertemperatuur en de hoeveelheid melk. Zo makkelijk was het nog nooit.

In elke keuken een succes

Door zijn strakke uitstraling past deze espressomachine bij iedereen in de keuken. Door middel van zijn luxe tekstdisplay kies je snel je favoriete espresso. Je hebt de keuze uit 8 verschillende instelbare koffiesterktes. Daarnaast beschikt de Jura Impressa E60 over een melkschuimopties die zacht melkschuim toevoegt aan jouw favoriete kopje koffie. Dit Jura espressoapparaat serveert ook heet water.

Intelligent Water System

Door de Claris waterfilters wordt er voor de perfecte waterkwaliteit gezorgd. Ook beschermen deze filters het apparaat tegen kalk en wordt het water ontdaan van de stoffen die de smaak en geur aantasten. Door het geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma wordt er met één druk op de knop voor gezorgd dat je volautomatische espressoapparaat schoon wordt gemaakt.

De hoogste koffiekwaliteit

Jura ontwikkelde het ‘Pulse Extraction Process’ (P.E.P.). Dit proces optimaliseert de extractietijd, doordat het bij de korte espresso het hete water met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de koffiepoeder perst. Dankzij deze methode komen alle euroma’s tot hun recht. De Aroma G3 koffiemolen maalt in 2.5 seconden de gewenste hoeveelheid koffiebonen. Hiernaast zijn de koffiespecialiteiten op temperatuur en sterkte in te stellen. Zo kan je met de app je gewenste kopje maken en schakelt de Jura zichzelf automatisch uit.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories