Jura Impressa Z8 – Volautomatische Espressomachine – Aluminium

2,999.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Wereldprimeur: One-Touch Lungo voor milde, atomatische en lange koffies

Als wereld primeur bereidt deze volautomatische koffiemachine voor thuis met één druk op de knop ‘lange’ koffiespecialiteiten door tijdens het extractieproces warm water aan de koffie toe te voegen.

Een speciale bereidingsmethode voor krachtige, perfecte, gezonde koffiespecialiteiten.

Het ­Pulse Extraction Process (P.E.P.®) zorgt ervoor dat bij de bereiding van ristretto en espresso alle aroma’s zich maximaal ontplooien. Dankzij de fijnschuimtechnologie en de automatische omschakeling van melk naar melkschuim zijn ook de trendy specialiteiten van optimale kwaliteit. De duidelijke, voor zich sprekende symbolen op het 4,3 inch hoge resolutie touchscreen kleurenscherm zorgen voor een intuïtieve bediening. Er kan een keuze worden gemaakt uit 21 verschillende specialiteiten.

Smart Connect

Uitgerust met Smart Connect kan de Jura Z8 ook worden bediend via de gratis Jura Coffee App. Door de RFID-technologie wordt het CLARIS waterfilter automatisch gedetecteerd. Geïnspireerd door ‘s werelds beste barista’s zorgt de Jura Z8 ervoor dat je extra lang geniet van een kopje koffie. Voor de caffè Barista, de lungo Barista en een kan koffie wordt een speciale bereidingsmethode gebruikt: de koffie wordt tijdens het extractieproces met heet water vermengd om krachtige, delicate, ‘lange’ koffiespecialiteiten te produceren.

Pluspunten:

Kan via de gratis Jura Coffee App bediend worden

Je kan je favoriete gepersonaliseerde kopje koffie opslaan in het geheugen

Automatische melding als je de restwaterbak moet legen

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories