JURA S8 Espressomachine – Moonlight Silver

1,689.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Giga luxe

De Jura S8 biedt het gemak van de E-serie met een vleugje extra (giga) luxe. De Jura S8 is uitgerust met het Pulserend-Extractie-Proces, ook wel P.E.P. genoemd. Dit zorgt ervoor dat de extractietijd bij het koffiezetten geoptimaliseerd wordt. Vooral bij het maken van een espresso of ristretto zal dit bijdragen aan een nog vollere en rijkere smaak welke steeds dichterbij een echte pistonmachine komt.

Nog versere koffie

Ook is de Jura S8 voorzien van de vernieuwde Aroma G3 koffiemolen. Deze heeft slechts 2,5 seconden nodig om de bonen te malen voordat je koffie gezet wordt. Ook creëert deze molen tot 70% minder ‘voorraad’ aan gemalen koffie, waardoor je kopje koffie nog verser zal zijn.

Snel en makkelijk

Met de Jura S8 is het mogelijk om 2 kopjes koffie tegelijkertijd te zetten. Het zetten van één kopje cappucino of macchiato gaat makkelijk en snel met het behulp van de One-touch funtie. Daarnaast heeft de Jura S8 voor het eerst een vaatwasserbestendige melkschuimer, dit maakt het reinigen een stuk eenvoudiger.

Premium look

Kenmerkend voor alle Jura espressomachines is natuurlijk de premium look, wat bij de S8 absoluut niet ontbreekt. De koffiebonenmachine beschikt over een groot touchscreen. Het touchscreen is zeer gemakkelijk te bedienen en ziet er ook nog eens prachtig uit: zowel in in- en uitgeschakelde toestand.

Nieuw Intelligent Water System

Daarnaast registreert de Jura S8 nu zelf ook of je er al dan wel of niet een CLARIS-filterpatroon voor reiniging in hebt zitten. Dit hoef je dus niet langer meer handmatig in te stellen. Dit alles wordt geregeld door het nieuwe Intelligent Water System (I.W.S.).

Goed om te weten:

Beschikt over een kopjes verwarmer

Gemakkelijk te bedienen touchscreen

Automatisch ontkalkingssysteem

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories