Kalo – Espresso Koffiebonen – Rio Strong – 1 kg – exclusieve koffie

22.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Koffiebonen Rio Strong
Brandhoogte: middel

Smaakomschrijving:
Lekkere pittige koffie, met een mooie volle afdronk, met een stevige bite.

De Rio Strong is een krachtige, temperamentvolle koffie met verleidelijke mokka-accenten uit Rio. De koffie is gemaakt van de mooiste cherry Arabica bonen uit Brazilie aangevuld met een grote hoeveelheid Robusta voor de perfecte crema. De bonen zijn iets langer gebrand dan de “Arabica Black Label” wat resulteert in een extra pittige smaak. Rio Strong is koffie van topklasse voor de liefhebbers van sterke koffie.

Zeer geschikt voor koffiebars en lunchrooms, die kwaliteitskoffie wensen te presenteren. Maar ook uitstekend geschikt voor alle vormen van thuisgebruik.

Al onze koffiebonen hebben hun eigen unieke koffiebonenmelange. De verhouding van de Arabica en Robusta koffiebonen en de branding van de bonen zijn erg smaakbepalend. Uiteraard werken wij alleen met de hoogste kwaliteit bonen. Deze bonen komen binnen als rauwe, groene koffiebonen en worden in de branderij getransformeerd in een boon die klaar is om geconsumeerd te worden. De smaak en het aroma ontwikkelen zich pas na het branden. Tijdens het branden wordt het beste uit de koffieboon naar boven gehaald.

Rio Strong is te bestellen per zak van 1000 gram.
(volle doos van 8 zakken = 8kg)

65% Arabica / 35% Robusta.

Verpakking: 1000 gram

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories