Krumble Maatlepels RVS set van 4 / Vaatwasserbestendig / Maatschepjes in de maten 1.25/2.50/5/15ml – Staal

10.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Het volgen van recepten wordt makkelijk met behulp van deze zilverkleurige RVS maatlepels. De set bestaat uit vier lepeltjes met verschillende inhoud. De inhoud 1.25 ml tot 15 ml is ingegraveerd op elk maatlepeltje en is dus eenvoudig af te lezen. Hierdoor kun je makkelijk en snel de juiste hoeveelheid doseren. Ze komen niet alleen van pas tijdens het bakken van cakes en taarten, maar ook tijdens het koken met kruiden. Daarnaast doseer je zonder problemen gemalen koffie.

De lepels zijn gemaakt uit stevig RVS waardoor ze perfect zijn voor gebruik in zowel de professionele als de hobbykeuken. RVS is immers niet alleen duurzaam en hygiënisch maar ook onderhoudsvriendelijk. De maatlepels hebben de grootte van een balpen waardoor ze netjes in de keukenlade passen. Een ring houdt de 4 lepels bij elkaar.

Snel meten zonder weegschaal

Ben je gewend om meer tijd kwijt te zijn met het afwegen tijdens het koken of bakken? Met deze maatlepels kun je zonder behulp van een weegschaal alle ingrediënten netjes afmeten om tot het exacte resultaat te komen. Weet je niet precies hoeveel ml 1 eetlepel is? Dat is geen probleem met deze maatjes want op ieder lepeltje staat de inhoud aangegeven! Het volgen van recepten vereist daardoor niet langer talent en ook jij kan taarten en cakes bakken zonder dat ze instorten ;-).

Op iedere maatlepel staat duidelijk aangeduid hoeveel ml erin zit en met welk lepelformaat het formaat overeenkomt. In recepten wordt immers vaak gesproken over eetlepels en theelepels. Met deze maatlepels hoef je je dus niet meer af te vragen hoeveel gram er in een theelepel zit of hoeveel ml een eetlepel is en kun je switchen tussen de verschillende maataanduidingen.

Verhoudingen uitgelegd

Hoewel de inhoud van een eetlepel en theelepel goed aangegeven staan op de maatlepel leggen we hier nog even snel de verhoudingen uit:

Hoeveel ml is een eetlepel? > Een eetlepel is 15 ml ofwel de grootste maatschep in dit gezelschap;

Hoeveel gram is een eetlepel? > Millimeters staan niet per definitie gelijk aan gram. Het hangt namelijk van het soort product af en valt dus moeilijk te zeggen zonder exact voorbeeld.

Hoeveel ml is een theelepel? > Een theelepel is 5 ml ofwel 1/3 van een eetlepel. De één na grootste maatschep is het formaat van een theelepel.

Kenmerken

Pakket met 4 verschillende maatlepels

Gemaakt van hoogwaardig RVS

Makkelijk opbergen: passen in elkaar

Inhoud 1.25 ml (1/4 theelepel), 2.5 ml (1/2 theelepel), 5 ml (theelepel) en 15 ml (eetlepel)

Diameters van lepels: 2.2 cm, 2.7 cm, 3.2 cm en 4.5 cm.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories