Ingrediënten
30 ml Room
30 ml Cachaça (Rum)
1 eetlepel Bruine Suiker
Tip!
Bereiding
1
Klop de room tot slagroom en houd achter de hand.
2
Pak een koffieglas en doe hier één eetlepel bruine suiker in.
3
Vul dit aan met de cachaça en roer goed door.
4
Schenk vervolgens een espresso (10 ml) in het glas en roer nogmaals goed door.
5
Maak de koffie af met een toef slagroom.
CategorieKoffie Recepten
Handige Barista Accessoires:
Ingrediënten
Ingrediënten
30 ml Room
30 ml Cachaça (Rum)
1 eetlepel Bruine Suiker
Tip!
Aanwijzingen
Bereiding
1
Klop de room tot slagroom en houd achter de hand.
2
Pak een koffieglas en doe hier één eetlepel bruine suiker in.
3
Vul dit aan met de cachaça en roer goed door.
4
Schenk vervolgens een espresso (10 ml) in het glas en roer nogmaals goed door.
5
Maak de koffie af met een toef slagroom.