Pak een smal hoog koffieglas (Hasselts koffiekopje) en spoel deze eerst om met warm water. Spoel vervolgens nogmaals met heet water.
Schenk de Crème de Cacao en jenever in een ander glas en doe dit voor 45 seconden in de magnetron (750W).
Doe vervolgens één espresso in het koffieglas en voeg hieraan 3 druppels Natrena Chef toe.
Vul dit aan met de verwarmde Crème de Cacao en jenever. Roer vervolgens voorzichtig door.
Maak de koffie af met een flinke toef slagroom.
Handige Barista Accessoires:
Ingrediënten
Aanwijzingen
Pak een smal hoog koffieglas (Hasselts koffiekopje) en spoel deze eerst om met warm water. Spoel vervolgens nogmaals met heet water.
Schenk de Crème de Cacao en jenever in een ander glas en doe dit voor 45 seconden in de magnetron (750W).
Doe vervolgens één espresso in het koffieglas en voeg hieraan 3 druppels Natrena Chef toe.
Vul dit aan met de verwarmde Crème de Cacao en jenever. Roer vervolgens voorzichtig door.
Maak de koffie af met een flinke toef slagroom.