Vlaamse Koffie Recept | Hasseltse Koffie Recept | Afzakkertje Koffie Recept

Hasseltse Koffie

BeoordelingMoeilijkheidsgraadBeginner
Vlaamse Koffie Recept | Hasseltse Koffie Recept | Afzakkertje Koffie Recept
Opbrengsten1 portie
Totale tijd5 minuten
Ingrediënten
 35 ml Crème de Cacao
 3 drupppels Natrena Chef
 Slagroom
 15 ml Hasseltse Jenever
Tip!
Bereiding
1

Pak een smal hoog koffieglas (Hasselts koffiekopje) en spoel deze eerst om met warm water. Spoel vervolgens nogmaals met heet water.

2

Schenk de Crème de Cacao en jenever in een ander glas en doe dit voor 45 seconden in de magnetron (750W).

3

Doe vervolgens één espresso in het koffieglas en voeg hieraan 3 druppels Natrena Chef toe.

4

Vul dit aan met de verwarmde Crème de Cacao en jenever. Roer vervolgens voorzichtig door.

5

Maak de koffie af met een flinke toef slagroom.

Handige Barista Accessoires:

Ingrediënten

Ingrediënten
 35 ml Crème de Cacao
 3 drupppels Natrena Chef
 Slagroom
 15 ml Hasseltse Jenever
Tip!

Aanwijzingen

Bereiding
1

Pak een smal hoog koffieglas (Hasselts koffiekopje) en spoel deze eerst om met warm water. Spoel vervolgens nogmaals met heet water.

2

Schenk de Crème de Cacao en jenever in een ander glas en doe dit voor 45 seconden in de magnetron (750W).

3

Doe vervolgens één espresso in het koffieglas en voeg hieraan 3 druppels Natrena Chef toe.

4

Vul dit aan met de verwarmde Crème de Cacao en jenever. Roer vervolgens voorzichtig door.

5

Maak de koffie af met een flinke toef slagroom.

Notes

Hasseltse Koffie

Book Mockup 01 min 1

Multifunctionele Koffiemachine

Productcategorieën
Navigation

My Cart

Close

Categories