Ingrediënten
60 ml Verse Slagroom
½ theelepel Basterdsuiker
30 ml Ierse Whiskey
½ theelepel Cacaopoeder
Tip!
Bereiding
1
Klop de slagroom dik, maar niet stijf.
2
Doe vervolgens de basterdsuiker en whiskey in een koffieglas.
3
Schenk de koffie erbij (125 ml) en los de suiker al roerend met een lepeltje op.
4
Houd de lepel met de bolle kant naar boven vlak boven het glas en schenk voorzichtig de slagroom over de lepel in het koffieglas. Besprenkel de slagroom met cacaopoeder.
CategorieKoffie Recepten
Handige Barista Accessoires:
Ingrediënten
Ingrediënten
60 ml Verse Slagroom
½ theelepel Basterdsuiker
30 ml Ierse Whiskey
½ theelepel Cacaopoeder
Tip!
Aanwijzingen
Bereiding
1
Klop de slagroom dik, maar niet stijf.
2
Doe vervolgens de basterdsuiker en whiskey in een koffieglas.
3
Schenk de koffie erbij (125 ml) en los de suiker al roerend met een lepeltje op.
4
Houd de lepel met de bolle kant naar boven vlak boven het glas en schenk voorzichtig de slagroom over de lepel in het koffieglas. Besprenkel de slagroom met cacaopoeder.