Ingrediënten
110 ml Melk
Kaneelpoeder
Verse Gember
Tip!
Bereiding
1
Schenk allereerst de gembersiroop in het cappuccinokopje.
2
Vul het kopje aan met een enkele espresso.
3
Schuim de melk op in een melkopschuimer en voeg toe aan het kopje.
4
Strooi een beetje kaneelpoeder op het melkschuim en garneer met eens schijfje gember.
CategorieKoffie Recepten
Handige Barista Accessoires:
Ingrediënten
Ingrediënten
110 ml Melk
Kaneelpoeder
Verse Gember
Tip!
Aanwijzingen
Bereiding
1
Schenk allereerst de gembersiroop in het cappuccinokopje.
2
Vul het kopje aan met een enkele espresso.
3
Schuim de melk op in een melkopschuimer en voeg toe aan het kopje.
4
Strooi een beetje kaneelpoeder op het melkschuim en garneer met eens schijfje gember.