Doe de gember, kruidnagel, kaneelstokjes, lavendel, kristalsuiker en één kopje water in een steelpannetje. Verwarm het geheel totdat de suiker is opgelost en roer goed door. Breng het mengsel aan de kook en laat vervolgens nog één minuut rustig sudderen.
Laat de siroop uit het steelpannetje even koelen, zodat je deze vervolgens kunt zeven.
Schenk drie eetlepels van de siroop in een koffieglas. Vul dit aan met een dubbele espresso, de melk en een aantal ijsblokjes. Roer vervolgens alles voorzichtig door.
Garneer de koffie met een lavendel takje en genieten maar.
Handige Barista Accessoires:
Ingrediënten
Aanwijzingen
Doe de gember, kruidnagel, kaneelstokjes, lavendel, kristalsuiker en één kopje water in een steelpannetje. Verwarm het geheel totdat de suiker is opgelost en roer goed door. Breng het mengsel aan de kook en laat vervolgens nog één minuut rustig sudderen.
Laat de siroop uit het steelpannetje even koelen, zodat je deze vervolgens kunt zeven.
Schenk drie eetlepels van de siroop in een koffieglas. Vul dit aan met een dubbele espresso, de melk en een aantal ijsblokjes. Roer vervolgens alles voorzichtig door.
Garneer de koffie met een lavendel takje en genieten maar.