Klop de room stijf tot slagroom en voeg hier vervolgens de suiker aan toe.
Schenk een espresso in het koffieglas. Vul dit aan met de opgeklopte slagroom, Pékèt en het suiker. Roer voorzichtig door elkaar.
Laat het drankje 1,5 uur rusten en serveer ijskoud.
*Heb je geen zin om zo lang te wachten? Voeg dan 200 gram vanille ijs toe aan het glas en laat de koffie van te voren afkoelen. Serveer direct!
Handige Barista Accessoires:
Ingrediënten
Aanwijzingen
Klop de room stijf tot slagroom en voeg hier vervolgens de suiker aan toe.
Schenk een espresso in het koffieglas. Vul dit aan met de opgeklopte slagroom, Pékèt en het suiker. Roer voorzichtig door elkaar.
Laat het drankje 1,5 uur rusten en serveer ijskoud.
*Heb je geen zin om zo lang te wachten? Voeg dan 200 gram vanille ijs toe aan het glas en laat de koffie van te voren afkoelen. Serveer direct!