Ingrediënten
50 ml Slagroom
20 ml Calvados Cream
2 stuks Karamel Toffees
½ theelepel Kaneelpoeder
Tip!
Bereiding
1
Doe de slagroom en karamel in een steelpan en roer al smeltend door elkaar. Laat het mengsel vervolgens koud worden.
2
Klop het mengsel daarna op tot karamelroom en laat even staan.
3
Pak vervolgens een koffieglas en giet hier de Calvados cream in. Vul dit aan met 80ml koffie.
4
Maak de koffie vervolgens af met een toef karamelroom en bestrooi met kaneelpoeder.
CategorieKoffie Recepten
Handige Barista Accessoires:
Ingrediënten
Ingrediënten
50 ml Slagroom
20 ml Calvados Cream
2 stuks Karamel Toffees
½ theelepel Kaneelpoeder
Tip!
Aanwijzingen
Bereiding
1
Doe de slagroom en karamel in een steelpan en roer al smeltend door elkaar. Laat het mengsel vervolgens koud worden.
2
Klop het mengsel daarna op tot karamelroom en laat even staan.
3
Pak vervolgens een koffieglas en giet hier de Calvados cream in. Vul dit aan met 80ml koffie.
4
Maak de koffie vervolgens af met een toef karamelroom en bestrooi met kaneelpoeder.