Ingrediënten
17 ml Rum
50 ml Slagroom
1 theelepel Rietsuiker
8 g Pure Chooclade
Tip!
Bereiding
1
Smelt de chocolade au bain-marie.
2
Schenk vervolgens de rum en de rietsuiker in het koffieglas en vul dit aan met 90ml hete espresso.
3
Maak de koffie af met een toef slagroom (eventueel zelf geklopt) en garneer met gesmolten chocolade.
CategorieKoffie Recepten
Handige Barista Accessoires:
Ingrediënten
Ingrediënten
17 ml Rum
50 ml Slagroom
1 theelepel Rietsuiker
8 g Pure Chooclade
Tip!
Aanwijzingen
Bereiding
1
Smelt de chocolade au bain-marie.
2
Schenk vervolgens de rum en de rietsuiker in het koffieglas en vul dit aan met 90ml hete espresso.
3
Maak de koffie af met een toef slagroom (eventueel zelf geklopt) en garneer met gesmolten chocolade.