Doe de suiker en het water in een steelpan en breng aan de kook.
Als de suiker is opgelost, voeg dan de kaneelstokjes, kruidnagel, gember, nootmuskaat en pompoenpuree toe. Laat het geheel zo'n 20 minuten sudderen.
Haal de steelpan van het vuur en zeef de inhoud onmiddellijk door een kaasdoek.
Doe de melk in een elektrische melkopschuimer.
Doe 3 eetlepels zeflgemaakte pompoensiroop in een mok, gevolgd door een kop hete espresso. Roer door elkaar.
Vul de mok met de opgeschuimde melk tot ¾ vol. Top af met een toefje slagroom.
Bestrooi de pumpkin spice lastte met pompoentaartkruiden!
Lekkere Koffiebonen:
Ingrediënten
Aanwijzingen
Doe de suiker en het water in een steelpan en breng aan de kook.
Als de suiker is opgelost, voeg dan de kaneelstokjes, kruidnagel, gember, nootmuskaat en pompoenpuree toe. Laat het geheel zo'n 20 minuten sudderen.
Haal de steelpan van het vuur en zeef de inhoud onmiddellijk door een kaasdoek.
Doe de melk in een elektrische melkopschuimer.
Doe 3 eetlepels zeflgemaakte pompoensiroop in een mok, gevolgd door een kop hete espresso. Roer door elkaar.
Vul de mok met de opgeschuimde melk tot ¾ vol. Top af met een toefje slagroom.
Bestrooi de pumpkin spice lastte met pompoentaartkruiden!