Ingrediënten
1 eetlepel Bruine Basterdsuiker
40 ml Asbach Uralt
50 ml Room
2 Chocoladevlokken
Tip!
Bereiding
1
Schep basterdsuiker in een koffieglas en vul dit aan met de verwarmde Asbach Uralt. Steek het geheel vervolgens aan met een lange lucifer. Laat dit voor 1 minuut branden.
2
Schenk de hete koffie (120 ml) tot ca. 2 cm onder de rand van het kopje.
3
Klop de slagroom en voeg voorzichtig toe aan het glas. Maak af met chocoladevlokken.
CategorieKoffie Recepten
Handige Barista Accessoires:
Ingrediënten
Ingrediënten
1 eetlepel Bruine Basterdsuiker
40 ml Asbach Uralt
50 ml Room
2 Chocoladevlokken
Tip!
Aanwijzingen
Bereiding
1
Schep basterdsuiker in een koffieglas en vul dit aan met de verwarmde Asbach Uralt. Steek het geheel vervolgens aan met een lange lucifer. Laat dit voor 1 minuut branden.
2
Schenk de hete koffie (120 ml) tot ca. 2 cm onder de rand van het kopje.
3
Klop de slagroom en voeg voorzichtig toe aan het glas. Maak af met chocoladevlokken.