Turkse Koffie Recept

Turkse Koffie

BeoordelingMoeilijkheidsgraadBeginner
Turkse Koffie Recept
Opbrengsten1 portie
Totale tijd5 minuten
Ingrediënten
 1 kopje Water
 Suiker
Tip!
Bereiding
1

Giet allereerst het koude water in een cezve.

2

Voeg vervolgens één theelepel Turkse koffie (dat is hele fijne koffie) in het koude water.

3

Ben je een suikerliefhebber? Voeg dan nu een schepje suiker toe, zodat deze nog goed kan oplossen. Zoniet, dan kun je deze stap overslaan.

4

Zet de cezve op het fornuis en roer de inhoud goed door elkaar. Verwarm de koffie daarna langzaam op. Let op: roer niet tussentijds!

5

Zodra de koffie begint te schuimen haal de cezve dan direct van het vuur! (Anders ontstaat er een bittere smaak)

6

Giet de koffie (met schuimlaag) vervolgens met een vloeiende beweging in het espressokopje.

7

Laat de koffie tenslotte even staan, zodat de niet opgeloste koffie naar de bodem kan zakken.

Handige Barista Accessoires:

Ingrediënten

Ingrediënten
 1 kopje Water
 Suiker
Tip!

Aanwijzingen

Bereiding
1

Giet allereerst het koude water in een cezve.

2

Voeg vervolgens één theelepel Turkse koffie (dat is hele fijne koffie) in het koude water.

3

Ben je een suikerliefhebber? Voeg dan nu een schepje suiker toe, zodat deze nog goed kan oplossen. Zoniet, dan kun je deze stap overslaan.

4

Zet de cezve op het fornuis en roer de inhoud goed door elkaar. Verwarm de koffie daarna langzaam op. Let op: roer niet tussentijds!

5

Zodra de koffie begint te schuimen haal de cezve dan direct van het vuur! (Anders ontstaat er een bittere smaak)

6

Giet de koffie (met schuimlaag) vervolgens met een vloeiende beweging in het espressokopje.

7

Laat de koffie tenslotte even staan, zodat de niet opgeloste koffie naar de bodem kan zakken.

Notes

Turkse Koffie

Book Mockup 01 min 1

Multifunctionele Koffiemachine

Productcategorieën
Navigation

My Cart

Close

Categories