Breng in een steelpannetje 4 kopjes water aan de kook.
Zet het vuur uit en voeg vervolgens de theezakjes toe. Laat ongeveer 5 minuten trekken.
Verwijder de theezakjes (en roer, indien je van zoet houdt, de suiker erdoor totdat deze opgelost is).
Voeg de resterende 4 kopjes koud water toe aan de pan en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Koel vervolgens verder af in een karaf in de koelkast (minimaal 2 uur).
Serveer de ijsthee in een glas met enkele ijsblokjes en maak eventueel af met een takje munt.
Handige Barista Accessoires:
Ingrediënten
Aanwijzingen
Breng in een steelpannetje 4 kopjes water aan de kook.
Zet het vuur uit en voeg vervolgens de theezakjes toe. Laat ongeveer 5 minuten trekken.
Verwijder de theezakjes (en roer, indien je van zoet houdt, de suiker erdoor totdat deze opgelost is).
Voeg de resterende 4 kopjes koud water toe aan de pan en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Koel vervolgens verder af in een karaf in de koelkast (minimaal 2 uur).
Serveer de ijsthee in een glas met enkele ijsblokjes en maak eventueel af met een takje munt.