Klop de slagroom lobbig met een garde.
Zet een kopje espresso (50ml) en doe deze samen met de melk in een steelpan en breng net niet aan de kook.
Doe vervolgens de eidooier met de basterdsuiker in een maatbeker. Schenk het hete koffiemengsel er al kloppend met een garde langzaam bij.
Schenk de Wienermelange vervolgens in een koffiemok en maak af met een toef slagroom. Garneer met pure chocoladerasp.
Handige Barista Accessoires:
Ingrediënten
Aanwijzingen
Klop de slagroom lobbig met een garde.
Zet een kopje espresso (50ml) en doe deze samen met de melk in een steelpan en breng net niet aan de kook.
Doe vervolgens de eidooier met de basterdsuiker in een maatbeker. Schenk het hete koffiemengsel er al kloppend met een garde langzaam bij.
Schenk de Wienermelange vervolgens in een koffiemok en maak af met een toef slagroom. Garneer met pure chocoladerasp.