Barista weegschaal – koffie weegschaal – ingebouwde timer – Touchscreen – 0.1g precisie – barista accessoires – barista tools – thuis barista

34.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

✓ Ingebouwde timer
✓ touchscreen
✓ 0,1 gram precisie
✓ Laagste prijs
✓ Duurzaam ontwerp

De barista-essentials koffie weegschaal is een essentiële tool voor het zetten van een goede espresso! Deze weegschaal is groot genoeg om jouw portafilter op te zetten en door de anti-slip mat valt hij er niet af. Uiteraard ook geschikt om andere middelen te wegen in jouw keuken.

Waarom gaat een weegschaal jouw espresso verbeteren?

Weeg je koffie en meet de doorlooptijd met de ingebouwde timer en haal hiermee het maximale uit jouw koffieboon. Vind met het wegen van je espresso de juist instellingen voor jouw bonenmaler en houd deze warden vervolgens constant. Zo zet jij elke dag dezelfde lekkere espresso.

Weeg je koffie

Met deze weegschaal kun je de hoeveelheid koffie wegen dat in de portafilter gaat (meestal 19 gram) en daarna hoeveel koffie er in jouw kopje belandt (meestal 40 gram) met een precisie van 0.1 gram.

Meet de doorlooptijd

Vervolgens kun je met de ingebouwde timer de doorlooptijd bijhouden (meestal 25 – 30 sec). Druk op de start / stop knop om de timer te starten en te stoppen.

On/Off

Zet de weegschaal aan of uit

Unit

Wil jij de weegschaal ook gebruiken voor het wegen van andere producten in jouw keuken? Dat kan! Met de unit knop verander jij gemakkelijk de eenheid naar bijvoorbeeld ounces en ml

Tare

Met de Tare knop zorg je dat de waarden van je weegschaal wordt ge-reset

Voor welke machine is de koffieweegschaal?
De koffie weegschaal is geschikt voor alle soorten espressomachines die een portafilter hebben. Deze portafilter wordt onder andere gebruikt in machines van ECM, Rocket,Vibiemme, Pavoni, Isomac, Cimbali, Fiorenzato, Quickmill, la Marzocco en Kees van der Westen. Weet je niet zeker of deze weegschaal geschikt is voor jouw machine? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories