Koffie Weegschaal Keukenweegschaal Barista Precisie Weegschaal Timer – Keuken Weegschaal Digitaal – Koffieweegschaal 0,1 gram – Precisieweegschaal…

37.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Koffie weegschaal – precisieweegschaal – koffieweegschaal timer – nauwkeurige weegschaal – weegschaal 0,1 gram

Ben jij een echte koffieliefhebber? Maak dan nu de lekkerste koffie zelf! Deze nauwkeurige weegschaal is ontworpen om altijd de juiste hoeveelheid koffie voor jouw perfecte kopje koffie te vinden. Doormiddel van deze koffieweegschaal met timer is koffiezetten gemakkelijk en leuk.

Nauwkeurig

Deze precisieweegschaal weegt nauwkeurig de gewenste hoeveelheid koffie. De precisieweegschaal weegt al vanaf 0,1 gram tot 3kg.

Tarrafunctie

De digitale koffieweegschaal beschikt over een tarra functie. Met de tarrafunctie weeft u makkelijk uw koffie in de filter/koffie pot, zonder het wegen van de filter/koffiepot zelf.

Maateenheden

Deze precisieweegschaal meet 5 verschillende maateenheden. Zo is wegen een fluitje van een cent.

Timer

De timer, die ingebouwd is in deze weegschaal, helpt je om te zien hoelang het koffiezetproces duurt.

Anti-slip

De anti-slipmat voorkomt het wegglijden van de koffiepot en is ook hittebestendig. De anti-dopjes aan de onderkant van de weegschaal zorgt ervoor dat de koffieweegschaal goed blijft staan en niet verschuift.

LCD-scherm

Van het digitale LCD-scherm kan je direct duidelijk het gewicht en de tijd van de timer af te lezen, zelfs in het donker!

Kleine weegschaal

De koffieweegschaal neemt weinig ruimte in beslag in je keuken. Ook handig voor op reis om, waar je ook bent, jouw perfecte kopje koffie te maken.

Batterij

De koffie weegschaal werkt op twee AAA-batterijen.

Meegeleverd

  • Koffieweegschaal
  • 2 x AAA batterijen

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories