White Bird koffie weegschaal met timer, precisie weegschaal, koffie schaal, keukenweegschaal digitaal met LED timer, 0.1g – 2 kg

48.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De White Bird koffie weegschaal met timer is een professionele precisie weegschaal die een hoge consistentie, nauwkeurigheid en precisie in uw koffiebereiding brengt.

De eenvoudigste manier om consistent te zijn met uw koffie is door gebruik te maken van precisie weegschalen en een stopwatch. Als u altijd exact dezelfde hoeveelheid gemalen koffie en water gebruikt en, afhankelijk van uw zetmethode, het water in dezelfde periode inschenkt, heeft u elke dag zeer vergelijkbare kopjes. Het zal snel deel uitmaken van je ochtendroutine.

Met behulp van de White Bird koffieweegschaal met timer, die gevoelig en nauwkeurig genoeg is voor het zetten van uw koffie, heeft u volledige controle tijdens het zetten en bereikt u keer op keer een perfect kopje koffie. Met deze tool kunt u eenvoudig een nauwkeurig koffierecept volgen en thuis genieten van een bekroond kopje koffie.


Kenmerken van de koffieschaal met timer:

  • Hoge nauwkeurigheid: De koffie weegschaal heeft een nauwkeurigheid van 0,1 g, zodat u altijd de exacte gewenste hoeveelheid koffie en water heeft tijdens het zetten.
  • Hoge precisie: de koffieweegschaal is uitgerust met hoge precisie sensoren. De koffieweegschaal is snel en tegelijkertijd nauwkeurig. Het gewicht springt niet te veel in het rond als u water in uw brouwer giet, zodat u waarschijnlijk niet zult doorschieten.
  • Duidelijke LED digitale uitlezing: De digitale uitlezing met LED’s is dag en nacht snel en gemakkelijk af te lezen. U hebt altijd een duidelijk en direct zicht op het gewicht en de tijd terwijl u uw koffie zet.
  • Nauwkeurige ingebouwde timer: deze speciale koffie weegschaal heeft een ingebouwde timer. Het is echt handig omdat u niet naar een stopwatch of klok hoeft te kijken om de tijd van het zetten van uw koffie te bepalen.
  • Gemakkelijk te gebruiken:
  1. Zeer gevoelige aanraakknop. De koffie weegschaal heeft een zeer gevoelige aanraakknop. U kunt de koffieweegschaal eenvoudig bedienen met enkele eenvoudige aanrakingen.
  2. Opgeladen met USB-kabel. De koffie weegschaal heeft een ingebouwde 3,7v /1000mAh oplaadbare en duurzame lithium batterij en u kunt de koffieweegschaal altijd opladen met een USB-kabel.
  3. Antislip siliconen hoesje. De koffieweegschaal is voorzien van warmte-isolatie en een anti-slip siliconen hoesje. De weegschaal is veilig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken.
  • Elegant ontwerp: De White Bird koffie weegschaal heeft een grote minimalistische vormgeving. Het is ruimtebesparend met een prachtig design.
  • Algemeen nut: De White Bird koffieweegschaal is niet alleen een precisie weegschaal voor koffie, maar ook een precisie digitale keukenweegschaal. U kunt hem gebruiken voor koken, bakken en andere eenvoudige weegtaken.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories