KoffieCanners Koffie Bewaarbus Luchtdicht met CO2 Uitlaat voor 600 gram Matzwart

34.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Koffie een kostbaar goed

Wij van KoffieCanners vinden dat koffiebonen als een kostbaar goed moet worden gezien. Er gebeurt veel op het gebied van FairTrade koffieproductie, maar de koffiebonen zelf worden soms weggegooid door de consument, omdat deze na een tijd hun smaak verliezen.

Om als consument toch grotere hoeveelheden koffie te kunnen inkopen zonder deze na enige tijd te hoeven weggooien brengen wij dit koffieblik op de Nederlandse markt, als ultiem beschermmiddel tegen verpesting van de smaak en verspilling van koffiebonen

De unieke features van dit premium bewaarblik zorgen dat je zo lang mogelijk van je kostbare koffiebonen kan genieten.

Bescherming van smaak verpesters

Als je de beste bonen hebt gekocht bij je lokale brander om het allerlekkerste kopje koffie te zetten dan wil je hier ook zo lang mogelijk van kunnen genieten. Zuurstof en licht zorgen ervoor dat de bonen sneller bederven en hier minder lang van te genieten is. Dit blik is daarom niet lichtdoorlatend en compleet luchtdicht.

CO2 uitlaat-ventiel

Nadat koffiebonen zijn gebrand blijven ze gedurende lange tijd nog CO2 uitstoten. Hierdoor bouwt de druk in het koffieblik op, wat onwenselijk is. De CO2 kan via het unieke eenwegventiel naar buiten worden gelaten, maar lucht kan niet het blik in vanaf buiten. Dit remt de degradatie van de bonen.

Versheid van de bonen

Iedere koffieliefhebber weet dat koffiebonen na de branding een aantal weken bewaard kunnen worden. Met de datuminstelling kun je in de gaten houden hoe lang de bonen inmiddels in gebruik zijn en hoe lang je ze nog wilt gebruiken.

Het kopen van een grotere hoeveelheid bonen is ineens weer een stuk aantrekkelijker geworden.

Degelijke kwaliteit en geschikt voor ieder interieur

Koffieliefhebbers zien hun koffie-apparatuur als pronkstuk van de keuken. Een bewaarblik wat past bij de kleuren en look van de baristahoek, in plaats van een zak met koffie maakt deze dan ook net een stukje meer af.

Te leveren in de kleuren Zilver, Matzwart en Koper.

Meegeleverde bonenschep

Het bewaarblik wordt voor de eerste honderd klanten geleverd met een gratis RVS bonenschepje. Afwegen van de juiste hoeveelheid bonen voor de perfecte kop koffie wordt hier net weer een stukje makkelijker mee.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories