Koffiekompaan Proefpakket koffiebonen – 4X100 gram

13.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Geen idee welke koffiesoort het beste bij je past? Hou je van afwisselen? Dan is ons koffiebonen proefpakket met een inhoud van 4 x 100 gram precies wat voor jou!

Ons koffiebonen proefpakket bevat vier heerlijke koffiesoorten:

Eerlijk Verdiend, een mooie blend afkomstig uit Colombia, Guatemala, Brazilië, Togo en Indonesië. Deze blend bestaat voor 85% uit Arabica en voor 15% uit Robusta koffiebonen. Eerlijk Verdiend is donker gebrand, pittig en vol van smaak.

Harde Bikkel, een mooie blend afkomstig uit Brazilië, Colombia, Ethiopië, Honduras, Togo en Indonesië. Deze blend bestaat voor 80% uit Arabica en voor 20% uit Robusta koffiebonen. Harde Bikkel is donker gebrand, stevig en vol van smaak.

Allemansvriend, een mooie blend afkomstig uit Brazilië, Colombia, Guatemala en Honduras. Deze blend bestaat voor 100% uit Arabica koffiebonen. Allemansvriend is medium gebrand, verfijnd en vol van smaak.

Mild Gestemd, een mooie blend afkomstig uit Colombia, Guatemala, Honduras, Brazilië en Kenia. Deze blend bestaat voor 100% uit Arabica koffiebonen. Mild Gestemd is medium gebrand, verfijnd en fris van smaak.

Onze blends zijn van uitstekende kwaliteit en afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages. Deze plantages helpen de natuur te beschermen en dragen positief bij aan de leef- en werkomstandigheden van de lokale boeren. Lees meer op www.ra.org

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories