Koffiekompaan Proefpakket Single Origins koffiebonen – 4X250gram

27.50

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Lekker experimenteren met unieke smaken? Dan is ons Single Origins proefpakket met een inhoud van 4 x 250 gram precies wat voor jou!

Omdat we graag willen dat je lekker kunt genieten hebben we ons proefpakket scherp geprijsd en sturen we hem zonder verzendkosten op!

✓ Experimenteer met unieke smaken

✓ 4 x 250 Gram

✓ Gratis verzonden

Inhoud proefpakket:

Brazil Cascavel Verde

De Brazil Cascavel Verde is afkomstig van een coöperatie uit Brazilië die duurzame en consistente kwaliteitskoffie biedt. De verwerkingsmethode is Pulped Natural, dit resulteert in een zoete koffie met smaaktonen van pure chocolade, amandelen en karamel.

Guatemala El Zapote

De Guatemala El Zapote is afkomstig van de plantage van Hernán Pérez, samen met The Coffee Quest heeft hij een unieke blend samengesteld van Catuai en Bourbon variëteiten van zijn plantage. De verwerkingsmethode is Washed, dit resulteert in een complexe koffie met smaaktonen van hazelnoot, karamel en appel.

Kenya Swara

De Kenya Swara is afkomstig van meerdere kleine coöperaties en producenten uit West- en Centraal Kenia en is van hoge consistente kwaliteit. De verwerkingsmethode is Washed, dit resulteert in een frisse koffie met smaaktonen van perzik, ananas en honing.

Costa Rica Amapola Tarrazu

De Costa Rica Amapola Tarrazu is afkomstig van meerdere plantages uit de regio Tarrazzu. De verwerkingsmethode is Washed, dit resulteert in een heldere koffie met smaaktonen van chocolade, appel en citrus.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories