Solis Waterfilter – 2 Stuks

39.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Met de
Solis Waterfilter
verhoog je de kwaliteit van jouw espresso. Het filter zorgt namelijk voor zacht(er) en schoner water. Daarnaast draagt het water filter bij aan een langere levensduur van jouw espressomachine.

Voordelen Waterfilter

+ Langere levensduur van jouw espressoapparaat

+ Geschikt voor type 1011, 115, 117 en 118

+ Biedt bescherming tegen kalkafzetting

Goed om te weten

– 2 filters per verpakking

De werking van de Solis waterfilters

Een waterfilter wordt rechtstreeks in het waterreservoir van een espressoapparaat geplaatst en filtert het water bij de bereiding van een kopje koffie. De schadelijke stoffen worden geabsorbeerd. De belangrijke factoren die voor een heerlijke aroma zorgen blijven behouden.

Waarom een waterfilter gebruiken?

Koffie bestaat grotendeels uit water. De kwaliteit van het water heeft een grote invloed op de smaak van de koffie. Door het gebruik van een waterfilter krijgt de koffie een aangename, volle smaak en een stabiele, en stevige cremalaag. De koffie blijft van een constante kwaliteit en zo kun je altijd genieten van een heerlijke espresso.

Lange termijn

Het gebruiken van een water filter heeft ook vele voordelen op de langere termijn. Zo wordt het risico op kalkafzettingen op het verwarmingselement van jouw espressomachine verminderd, waardoor jouw machine een langere levensduur kent.

Instructie

Het installeren van de waterfilter is zeer eenvoudig. Verwijder het waterreservoir, spoel het aanwezige water weg en controleer of het reservoir schoon is. Plaats de filter in het reservoir. Druk de filter door tot aan het eind en maak daarbij een licht draaiende beweging. Vul het waterreservoir met vers drinkwater en plaats deze terug in de machine. Spoel het apparaat door. Gooi dit water weg. Nu kun je genieten van een heerlijk kopje espresso!

Verpakkingsinhoud

✔ 2 Solis waterfilters

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories