Luxe – Koffiepakket – De wereldreis – 6 x 200 gram – Verse – Koffiebonen – koffiebonen proefpakket – Kerstpakket – Cadeaupakket – Kerstcadeau -…

50.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Koffiepakket ‘De Wereldreis’
Wil jij jezelf of een ander een ultieme koffie beleving laten ervaren? De wereldreis neemt je mee naar de meest bijzondere koffielanden over de wereld. Dit pakket bestaat uit 6 x 200 gram exclusieve koffiebonen van hoogwaardige kwaliteit, die dagelijks vers gebrand worden. Het is een leuk en origineel verwenpakket om te ontdekken welke koffiebonen jij het lekkerst vindt. Uiteraard ook geschikt als kerstpakket, cadeaupakket of geschenkpakket.

Dit pakket bestaat uit:

  • 200 gram Italiaanse stijl.
  • 200 gram Braziliaanse Yellow Bourbon.
  • 200 gram Primero Melange.
  • 200 gram Espresso Magnifique.
  • 200 gram Noir Desir.
  • 200 gram Grand Cru espresso.

Italiaanse stijl koffiebonen:

Een full body arabica/robusta melange, speciaal ontwikkeld voor de liefhebbers van de sterkere “Italiaanse” koffie. Een tikkeltje donkerder gebrand met 20% Robusta.

Braziliaanse Yellow Bourbon:

De Yellow Bourbon is een speciaal ras, omdat de koffiebes niet rood, maar geel is. De bonen zijn semi-washed, dat wil zeggen dat de bonen gewassen en gedroogd worden met de bessen er nog gedeeltelijk omheen. Daardoor krijgt de boon een wat zoetere en mokka-achtige smaak (afkomstig uit Brazilië).

Primero Melange:

Zeer geschikt voor degene die van een volle stevige koffie houden. Heerlijk als ‘gewone koffie’, maar ook lekker als espresso. De melange bestaat naast de mooiste arabica koffiebonen uit Midden en Zuid-Amerika ook uit een tikkeltje Aziatische robusta bonen.

Espresso Magnifique:

Langzaam gebrande arabica koffiebonen geven deze melange een volle body met een aangename afdronk. Met tonen van chocolade en mocca is deze koffieboon te gebruiken voor alle koffievarianten (100 % arabica espressobonen).

Noir Desir:

Deze heerlijke melange van 75% arabica en 25% robusta doet denken aan donkere chocolade met een vleugje zuurheid van gekonfijt fruit. Perfect geschikt voor cappuccino en latte macchiato.

Grand Cru espresso:

Deze zeer geslaagde espresso grand cru melange bestaat voor 95 % arabica koffiebonen en 5 % robusta koffiebonen. De robusta koffiebonen geven de koffie een iets zoetige twist met een kleine punch.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Afmetingen

20 x 20 cm

Speciaal geschikt voor kerst

Ja

Verpakking lengte

25 cm

Verpakking hoogte

25 cm

Verpakking breedte

25 cm

Type kerstpakket

Food

Type cadeau

Duurzaam cadeau

Thema kerstpakket

Koffie & Thee

Product hoogte

20 cm

EAN

6090528796718

Gewicht

1.2 kg

Geslacht

Unisex

Gelegenheid

Zakelijk bedankje

Duurzaam kerstpakket

Ja

Doelgroep

Alle

Allergeneninformatie

N.v.t.

Verpakkingsinhoud

Dit pakket bestaat uit (6 x 250 gram): 200 gram Italiaanse stijl. 200 gram Braziliaanse Yellow Bourbon. 200 gram Primero Melange. 200 gram Espresso Magnifique. 200 gram Noir Desir. 200 gram Grand Cru espresso.

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories