Luxe Koffie Geschenkset – Koffiebonen – Koffiepakket – Proefpakket – Cadeaupakket – Giftset – Specialty Coffee – Brazilië – India – Colombia

34.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Dit cadeaupakket is ideaal voor de koffieliefhebber die nieuwe smaken wil ontdekken. Het pakket bevat drie soorten koffiebonen van elk 125 gram in een luxe verpakking. Fijn om cadeau te geven aan jezelf of een ander.

Deze giftset bevat de volgende soorten koffiebonen:

M&M India Arabica: Een heerlijk volle, karakteristieke smaak met licht bittere chocoladeafdronk. Hand geplukte boon met een verhaal.

Colombia Supremo Arabica: Heerlijk zoete koffieboon met zachte nasmaak, zeer geschikt voor een Lungo of Espresso.

Brazil Yellow Caramel: Milde toegankelijke smaak welke uitermate geschikt is om te drinken als cappuccino of espresso. De koffieboon zorgt voor een smaak met tonen van chocolade en hazelnoot, met een lichte ondertoon naar rozenbottel.

De verschillende soorten koffiebonen die in de giftset zitten worden ieder seizoen veranderd om ervoor te zorgen dat de koffie perfect bij het moment past.

Om de koffiebonen zo vers en verantwoord mogelijk te houden wordt deze geleverd in een 60% biologisch afbreekbare koffiezak. Deze koffiezakken beschikken over een speciaal ventiel die de versheid van uw koffie garandeert door afvalgassen naar buiten te ademen zonder zuurstof binnen te laten.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories