Krups Espresso Automatic Evidence+ EA894T – Espressomachine

647.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Ben jij op zoek naar een complete espresso machine voor thuis waarmee je met 1 druk op de knop koffie kunt bereiden die net zo lekker smaakt als die bij jouw favoriete koffietentje om de hoek? Met de
Krups Evidence Plus EA894T espressomachine
bereid je met gemak en geheel naar eigen smaak de lekkerste koffie van koffiebonen, die gelijk vanaf het eerste kopje de juiste temperatuur heeft. In het bonenreservoir is de maalgraad van de bonen handmatig aan te passen.

Deze Krups koffiemachine beschikt over 19 voorgeprogrammeerde instellingen en one-touch-bereidingen. Ervaar de heerlijke smaak van vers gemalen bonen, met een keuze uit zes dranken die met één druk op de knop gemaakt kunnen worden. Hiermee is deze koffiemachine erg eenvoudig te bedienen maar hoef je niet in te leveren op het aantal keuzemogelijkheden. Deze machine is ook erg onderhoudsvriendelijk dankzij het Quattro Force systeem, welke zorgt voor een automatische inwendige reiniging. Het AutoClean systeem zorgt niet alleen voor minder onderhoud maar ook voor verbeterde hygiëne en een perfecte koffiesmaak. De zetgroep van deze Krups espressomachine is niet uitneembaar, hierdoor hoef je zelf geen ingewikkelde handelingen te verrichten om de binnenkant schoon te maken en is de machine minder kwetsbaar. Dit garandeert een verlengde levensduur van de espressomachine.

Productvoordelen van de Krups Evidence Plus EA894T koffiemachine:

✅Dankzij de 19 voorgeprogammeerde instellingen bereid je eenvoudig al jouw favoriete koffierecepten.

✅De melkopschuimer maakt het mogelijk om met één druk op de knop diverse koffierecepten met melk te bereiden.

✅Pas de voorgeprogammeerde instellingen naar eigen wens aan door voor de EXTRA SHOT of DARK opties te kiezen.

✅Het AutoClean systeem maakt deze espresso machine erg onderhoudsvriendelijk, de machine wordt automatisch inwendig gereinigd.

✅Zowel de koffietemperatuur als theetemperatuur, evenals de maalgraad van de bonen, de koffiesterkte als het koffievolume is eenvoudig aan te passen.

✅Eenvoudig in gebruik dankzij het innovatieve en intuïtieve OLED-kleurentouchscreen.

Goed om te weten:

ℹ Woon jij in een gebied met hard water? Met deze Krups automatische espressomachine stel je zelf de waterhardheid in voor gegarandeerd zuiver water.

Extra informatie

Dankzij een uniek, intuïtief en eenvoudig te gebruiken display met OLED-scherm, kan je 6 koffiedranken in een handomdraai bereiden (espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato, koffie verkeerd en thee); geniet van je favoriete warme dranken in je eigen keuken. De intuïtieve verlichting helpt je door het bereidingsproces heen.

Twee koffie- of melkdranken kunnen tegelijkertijd klaargemaakt worden door middel van één simpele stap. Deze optie is beschikbaar voor de 6 recepten die direct toegankelijk zijn: espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato, koffie verkeerd, thee. Een slim design laat je twee dranken tegelijk bereiden, door simpelweg twee keer op de knop te drukken.

19 voorgeprogrammeerde koffierecepten:

7 recepten voor zwarte koffie: ristretto, espresso, dubbele espresso, lungo, dubbele lungo, doppio en americano.

9 recepten voor melkdranken: cappuccino, dubbele cappuccino, latte macchiato, dubbele latte macchiato, koffie verkeerd, dubbele koffie verkeerd, espresso macchiato, flat white en opgeschuimde melk.

3 verschillende temperaturen voor thee: kruidenthee, groene thee, zwarte thee.

Personaliseer jouw kopje koffie

Pas je drank aan door het koffievolume en de hoeveelheid melk naar eigen smaak aan te passen. Er zijn ook 2 functies om de smaak van de koffie aan te laten sluiten op je persoonlijke voorkeur: DARK zorgt voor een krachtige, robuuste smaak en EXTRA SHOT maakt je koffiedrank helemaal af met een extra dosis smaak! En ten slotte kun je, voor perfecte koffie op maat, de intensiteit bepalen door de maling van de koffiebonen aan te passen: des te fijner de maling, des te krachtiger en romiger de koffie. De maalfijnheid is ook afhankelijk van je bonen: sterker geroosterde en vettigere bonen vereisen een grove maling, terwijl lichter geroosterde bonen droger zullen zijn en daarmee fijner vermalen moeten worden.

Krups Quattro Force Systeem

Geavanceerde technologie voor perfecte koffie. Het Krups Quattro Force systeem optimaliseert elke stap in het proces voor de bereiding van jouw perfecte kop koffie, van koffieboon tot kopje: met 20% sneller metalen maalwerk, 30 kg tamping-systeem, uitstekende percolatie en het praktische AutoClean-system voor extra gemak in onderhoud. Dit resulteert in snelle bereiding, hete koffie vanaf het eerste kopje, meer aroma’s en smaak en een eenvoudige maar grondige reiniging van het zetsysteem.

De actieve molen van roestvrij staal zorgt voor een snelle, consistente koffiemaling. Selecteer een fijne maling voor aromatische espresso of een grove maling voor een lichtere smaak. Het UltraFlat systeem voor uniforme tamping van de gemalen koffie zorgt voor gelijkmatige resultaten dankzij 30 kg aan hydraulische kracht. Hierdoor vindt er optimale smaakextractie plaats. Consistent warme koffie en een heerlijk volle smaak; van het eerste kopje tot de laatste. Het geoptimaliseerde koffiezetsysteem van Krups combineert het gepatenteerde Thermoblock systeem voor de supersnelle verwarming van water met een pomp van 15 bar om het water door de koffie heen te stuwen voor maximale smaakextractie.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories