Krups Essential Roma EA81P8 – Espressomachine

319.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Ontdek de essentie van Espresso met de EA81P8 volautomatische espressomachine. Dit is een compacte machine met uitgebreide mogelijkheden. De volautomatische espressomachine is gemakkelijk in gebruik dankzij de grote draaiknop. Met de 3 temperatuurniveau’s kun je volop genieten van de echte smaak van espresso en koffie. Dankzij de 3 fijnheidsniveaus van de mailing krijg je de perfecte aroma’s naar smaak en dankzij het stoompijpje kun je gemakkelijk de heerlijkste cappuccino’s zetten. Dankzij het automatische reinigingsprogramma is deze espressomachine erg onderhoudsvriendelijk. Ook kalkaanslag wordt automatisch gedetecteerd.

Productvoordelen van de Krups Essential Roma EA81P8 espressomachine

Eenvoudig in gebruik dankzij de LED indicatoren

3 temperatuurniveau’s

3 fijnheidsniveaus voor de maling van ristretto, espresso en koffie

Met stoompijpje voor huisgemaakte romige cappuccino’s

Uitgerust met een metalen conisch maalwerk, voor een professioneel resultaat

Onderhoudsvriendelijk dankzij het automatische reinigingsprogramma

Extra informatie

Geniet in alle eenvoud van een perfecte espresso: Uitgerust met de geavanceerde KRUPS technologie, het gepatenteerde Thermoblock-systeem ontketent de ware smaak van koffie in zijn pure essentie, voor koffie en espresso rijk aan smaak en aroma.

Nauwkeurige en eenvoudige bediening: Ervaar de volledige controle over jouw epsressomachine, met LED-lampjes voor een moeiteloze en uiterst nauwkeurige gebruikerservaring.

Metalen conische maalschijf: Ontworpen voor een maalresultaat van barista-kwaliteit. De metalen conische maalschijf is uitgerust met drie maaltexturen die een buitengewone ristretto, espresso en koffie bereiden.

Stoompijpje voor de perfecte cappuccino: Makkelijk te reinigen voor extra gebruiksgemak. Het stoompijpje is de kers op de taart voor een ruime keuze aan dranken. Geniet thuis van de perfect bereide romige cappuccino.

Instelbaar stoompijpje: Voor een maximaal gebruiksgemak en een grotere veelzijdigheid. Het in hoogte verstelbare stoompijpje is de perfecte oplossing voor de verschillende groottes van kopjes, voor buitengewone resultaten rechtstreeks in jouw kopje.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories