Krups Intuition Preference EA872B – Espressomachine

599.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Geniet iedere dag weer van het perfecte kopje koffie, gezet met het meeste gemak met de
Krups Intuition Preference EA872B – Espressomachine
. Wat uniek is aan de Intution Preference is dat je zowel het uiterlijk van de machine kunt personaliseren als de koffiedranken. Kies je favoriete kleur en geef jouw koffiemachine het gewenste uiterlijk. Heb je de koffiesmaak gevonden waar je naar zocht? Bewaar je gepersonaliseerde koffierecepten, zodat je de volgende keer gemakkelijk toegang hebt tot je favoriete dranken. Je kunt tot wel 8 favorieten bewaren!

Dankzij het kwalitatieve kleurentouchscreen en de intuïtieve gekleurde lichtindicatoren, ervaar je een unieke koffiebeleving. De Intuition begeleidt je met gemak door jouw gepersonaliseerde koffiemenu. Geniet van maar liefst 11 voorgeprogrammeerde koffies op basis van perfecte baristakwaliteit: ristretto, espresso, koffie, americano, lungo, doppio, cappuccino, latte macchiato, opgeschuimde melk, caffe latte, heet water.

Productvoordelen van de Krups Intuition Preference EA872B – Espressomachine

✅ Bewaar tot wel 8 gepersonaliseerde recepten als favorieten, zodat je deze de volgende keer gemakkelijk en snel kunt selecteren.

✅ Bedien het zeer kwalitatieve, groot gekleurde touchscreen, met scroll functie, die je makkelijk bedient, zoals je gewend bent met je smartphone.

✅ Slimme lichtindicatoren die je tijdens dagelijks gebruik door je gepersonaliseerde koffiemenu leidt.

✅ De koffie- en espressomachine is voorzien van de exclusieve Quattro Force technologie, die het beste uit de koffie haalt!

✅ Met de Intuition kan je 11 dranken personaliseren en volledig afstemmen op de gewenste smaak.

✅ Reinigen is uiterst eenvoudig dankzij het automatische reinigingssysteem.

✅ De lekbak loopt niet over, dankzij de lekbakindicator.

Ervaar een unieke koffiebeleving

Vanaf het eerste gebruik start jouw unieke koffiebeleving. Het kwalitatieve, intuïtieve touchscreen, met scroll functie, is volledig af te stemmen op jouw wensen en bedien je gemakkelijk, zoals je gewend bent met je smartphone.

Laat je begeleiden door de Intuition

De gekleurde lichtindicatoren maken het gebruik makkelijk en helpen je dagelijks bij het bedienen van jouw Intuition. Rode waarschuwingssignalen begeleiden je tijdens onderhoud, terwijl jouw gepersonaliseerde koffiemenu, met je favoriete kleuren, je gebruik eenvoudig en herkenbaar maken; voor snelle navigatie naar het koffierecept.

Altijd perfecte resultaten door Quattro Force technologie

Het extractieproces wordt tot in perfectie uitgevoerde en is voorzien van Quattro Force-technologie: perfect en snel gemaalde koffie, perfecte extractie, ultrakrachtige tamping en een zelfreinigend systeem voor perfecte koffie.

8 Favorieten, gepersonaliseerde koffie

Personaliseer tot wel 8 favoriete dranken die je gemakkelijk kunt bewaren, zodat ze altijd binnen handbereik zijn. Stel je eigen unieke koffiebeleving in door de kleur, weergavetype en helderheid te kiezen.

10-jaar repareerbaar

KRUPS is toegewijd aan een “tienjarig herstelbaar product” -beleid, deze strategie begunstigt zowel consumenten en het milieu.

Optimaal gebruiksgemak

Geniet van een doordacht design voor dagelijks gemak: de vernieuwde voorkant van de machine heeft een premium afwerking voor optimale leesbaarheid van het scherm, verstelbare koffie-uitloop, onderhoud is via de voorzijde mogelijk en dankzij de lekbakindicator kan de lekbak niet overlopen. Geniet van optimaal gebruiksgemak.

Heerlijke koffie en koffie met melk dranken

Het is mogelijk om 11 dranken te personaliseren. De koffiemachine maakt gebruik van een geïntegreerd OTC-systeem voor heerlijke cappuccino, latte macchiato en meer – gezet met perfect schuim.

Altijd gereinigd en schoon

Dankzij het KRUPS auto-clean-systeem is het onderhoud van de machine minimaal en uiterst eenvoudig. Door de gesloten metalen zetgroep is het niet nodig om de koffiemachine te demonteren en handmatig te reinigen. Hierdoor hoef je je minder zorgen te maken over onderhoud, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van heerlijke koffie!

Geavanceerde melkschuim technologie

Plaats de melkslang gemakkelijk rechtstreeks in de melkfles om melkverspilling te voorkomen. Zet 2 koffies met melk recepten tegelijk. De geavanceerde melkschuim technologie is makkelijk schoon te maken, er hoeft slechts één melkslang gereinigd te worden en de machine reinigt automatisch na ieder zetbeurt het melkcircuit.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories