Krups Atelier XN8908 Nespresso – Koffiecupmachine – Zwart

234.46

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Met de Krups Atelier XN8908 Nespresso – Koffiecupmachine geniet van koffiedranken precies zoals jij ze lekker vindt; of ze nu warm of koud zijn. Voel je een ware barista met de Nespresso Atelier espressomachine die gebruik maakt van capsules. Maak heerlijke koffie-met-melkdranken van cappuccino tot flat white, latte macchiato of zelfs Mocaccino met stukjes chocolade. Nespresso Atelier koffiezetapparaat is waar je je koffiemeesterwerken mee maakt!

Je kunt alle soorten melk of plantaardige alternatieven, zoals amandel- of sojamelk opschuimen door het direct in je kopje te gieten. Je kunt ook koude recepten bereiden, zoals iced coffe, dankzij de koude opschuimmogelijkheden van de espressomachine; geniet van heerlijke iced coffee tijdens warme zomerdagen.

Met de Nespresso Atelier kan je de koffiebereiding direct in je kopje samenstellen, voor extra gebruiksgemak en minder afwas. Inspiratie nodig? De bijgeleverde flyer staat boordevol met recepten. De melkopschuimer is afneembaar en vaatwasmachinebestendig, waardoor het apparaat in korte tijd schoongemaakt is.

Productvoordelen van de Krups Atelier XN8908 Nespresso – Koffiecupmachine

✅ De strakke, moderne look van de Nespresso Atelier, met geborsteld chroom, staat goed in elke keuken. Geniet van heerlijk koffie, op jouw manier.

✅ Met één druk op de knop: Al je koffie- en melkrecepten kunnen met één druk op de knop bereid worden. Geniet van ristretto, espresso, lungo, latte macchiato, cappuccino, iced frappé, mocaccino, warm schuim en koud schuim.

✅ Warme en koude bereidingen: Espressoapparaat met exclusieve Steam & Froth-technologie van Krups voor warme en koude melkrecepten. Schuim melk maar ook plantaardige melk automatisch en direct in je kopje op; amandel- en sojamelk zijn ook mogelijk. Van gesmolten stukjes chocola in je melk tot crèmeachtig schuim voor een café viennois met de Nespresso Atelier espressomachine kan je het allemaal maken.

✅ Maar één stukje afwas: Het melksysteem is eenvoudig schoon te maken. Maak simpelweg de afneembare melkschuimer los van het apparaat. Vaatwasmachinebestendig.

✅ 19 bar aan druk: De combinatie van 19 bar aan druk met het snel opwarmende systeem zorgt voor de beste koffiekwaliteit.

✅ Nespresso glas: het Nespresso glas is perfect om je warme en koude recepten in te bereiden.

✅ Nespresso-welkomstpakket: Het Nespresso-welkomstpakket zorgt ervoor dat je van een hele reeks aan Nespresso-capsules kunt genieten, allemaal met een unieke smaak. Zo vind je snel je favoriet.

✅ Elegant design: Nespresso Atelier heeft een slanke, moderne vorm en afwerking met geborsteld chroom.

One-touch-systeem

Al je koffie- en melkrecepten kunnen met één druk op de knop bereid worden. Geniet van ristretto, espresso, lungo, latte macchiato, cappuccino, iced frappé, mocaccino, warm schuim, koud schuim.Warme en koude recepten . Zowel warme als koude dranken zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld iced frappé.

Automatisch opschuimen

De KRUPS melkopschuimer kan automatisch alle soorten melk of plantaardige alternatieven — zoals amandel- of sojamelk — opschuimen, direct in je kopje.

19 bar aan druk

Het Nespresso-systeem met 19 bar aan druk garandeert optimale kwaliteit voor elk kopje koffie.

Repareerbare producten – 10 jaar

Ontworpen om gemakkelijk te repareren, Snelle en goedkope levering van onderdelen gedurende minstens 10 jaar, 6500 reparatiecentra wereldwijd.

Barista Lifestyle

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories