Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Drop KP3505 – Koffiecupmachine – Rood

159.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Met zijn stijlvolle design geïnspireerd op een heerlijke druppel koffie, is de

Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Drop Koffiecupmachine
gemaakt om te imponeren. Bewonder de naadloze lijnen, het verborgen waterreservoir, en het unieke touch screen! Met deze koffiecupmachine geniet je dankzij de speciale NESCAFÉ Dolce Gusto capsules in een handomdraai van de heerlijkste koffie- en theespecialiteiten. De machine stopt de bereiding automatisch afhankelijk van het aantal streepjes dat je hebt geselecteerd. Naast de warme variaties zet je met deze stijlvolle NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine ook heel eenvoudig een frisse ijsthee of ijskoffie. En dankzij de 15 bar pompdruk geniet je niet alleen van een professionele kwaliteit, maar ook van een fluweelachtige crémalaag op je kopje espresso of perfect melkschuim op je latte macchiato of cappuccino.

Productvoordelen van de Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Drop:

Automatische stop

Geschikt voor zowel warme als koude dranken

Bepaal zelf de sterkte van je koffie door meer of minder water toe te voegen

Op temperatuur binnen 30 seconden

Uniek design

Goed om te weten:

Deze koffiecupmachine heeft geen melkopschuimer

Deze koffiecupmachine heeft geen geïntegreerd opvangbakje voor de gebruikte cups

De Krups Dolce Gusto Drop is vrij groot, namelijk 25 cm breed. Het is handig om hier rekening mee te houden wanneer je een klein aanrecht hebt.

Extra informatie

Met één druk op de knop creëer je de lekkerste koffievariëteit door de automatische waterdosering via touchbediening. Kies een variëteit, plaats de capsule en de Drop doet de rest. De machine heeft 15 bar pompdruk, zodat je binnen enkele seconden kunt genieten van hoge kwaliteit koffie en zelfs een echte espresso kunt bereiden. De instellingen van de verschillende geprogrammeerde smaken zijn eenvoudig aan te passen naar jouw persoonlijke smaak. Zo geniet je keer op keer van koffievariaties zoals jij ze het lekkerst vindt.

Hogedruksysteem: Tot 15 bar druk voor een smeuïge cremalaag op je zwarte koffie en heerlijk melkschuim.

Geschikt voor verschillende dranken: maak eenvoudig espresso, lungo, latte macchiato/cappuccino, chocolademelk of thee.

De smart-capsule past de hoge druk van de machine aan om het beste uit elk drankje te halen.Elke capsule is apart verzegeld om de verse koffie en alle smaakaroma’s te behouden.

Play&Select-functie: Pas de grootte van je kopje aan om precies de koffie te krijgen die je wilt, inclusief de functie voor XL-grootte die ontworpen is voor grotere kopjes. Of volg de suggesties op de capsule voor een gemakkelijke bereiding die het beste uit de koffie haalt.

Automatische stop: De dranktoevoer stopt automatisch afhankelijk van welke grootte je voor je kopje hebt gekozen.

Warm/koud-functie: Met onze capsules maak je zowel koude als warme dranken, die je keer op keer verrassen en laten genieten.

Energie-efficiënt: snel opwarmsysteem voor de ideale temperatuur binnen 30 seconden. De ecostand schakelt de machine uit wanneer deze 5 minuten niet wordt gebruikt. De machine heeft label A voor energieverbruik.

Kenmerken van de Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Drop Koffiecupmachine:

  • 15 bar pompdruk
  • Automatische waterdosering
  • Touch bediening
  • Afneembaar waterreservoir 0,8 L
  • Auto off na 5 minuten

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories