Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Esperta KP310810 – Koffiecupmachine – Zwart

176.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Esperta koffiecupmachine biedt heerlijke en volledig gepersonaliseerde koffie. De Esperta is uitgerust met twee professionele extractiemethodes: Espresso Boost, voor intensere espresso’s en Delicate Brew voor aromatische en uitgebalanceerde bekers koffie. Daarnaast kun je het formaat en de temperatuur van jouw koffie verder personaliseren met de NESCAFÉ® Dolce Gusto® app die via bluetooth met de machine is verbonden. Je kunt jouw voorkeuren ook opslaan en de bereiding programmeren op elk gewenste tijdstip. De Dolce Gusto Esperta is 214 (B) x 364 (H) x 266 (D) en heeft een watertank van 1,4 liter. Maak professionele koffie met een heerlijk dikke cremalaag dankzij het hogedruksysteem (tot 15 bar) van de machine.

Onze hermetisch afgesloten capsules houden de koffie vers zodat je telkens opnieuw kan genieten van een rijke aroma in elk kopje. Plaats een capsule, selecteer je drank en klaar! Kies jouw perfecte drank uit meer dan 30 premium koffiecreaties.

Productvoordelen van de Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Esperta KP310810 – Koffiecupmachine:

  • Volledig personaliseerbaar met de app
  • Extra grote watertank van 1,4L
  • Geniet van meer dan 30 premium koffiecreaties
  • Warm & koud functie
  • Waarschuwing ontkalken

Extra informatie

Espresso Boost functionaliteit

Bereid extra intense expresso’s met één druk op de knop, dankzij deze unieke professionele functionaliteit.

Delicate Brew functionaliteit

Bereid een hoge beker meer aromatische en uitgebalanceerde koffie met één druk op de knop, dankzij deze unieke professionele functionaliteit.

Volledig personaliseerbaar met de app

De connectiviteit van Esperta laat je toe om je drank aan te passen met je smartphone dankzij de NESCAFÉ® Dolce Gusto® app. Kies het formaat en de temperatuur van jouw drank, sla voorkeuren op en plan zelfs de bereiding van je drankje.

Extra grote watertank

De Esperta heeft een extra grote watertank van 1,4l. Hij is uitgerust met een nieuw & verstelbaar lekbakje dat zich aanpast aan 4 verschillende formaten kop, waaronder de hele grote reisbekers.

15 bar maximale druk

Maak professionele koffie met een heerlijk dikke melkschuimlaag dankzij het hogedruksysteem (tot 15 bar) van de machine.

Hermetisch afgesloten cups

Onze hermetisch afgesloten cups houden de koffie vers zodat je telkens opnieuw kan genieten van een rijk aroma in elk kopje. Je zal ook voordeel hebben van de eenvoudig te reinigen cuphouder.

Kwalitatieve dranken

Geniet van meer dan 30 premium koffiecreaties. Met keuze van intense Espresso en volsmakende Grande tot schuimende cappuccino, warme chocolademelk, thee en zoveel meer.

Warm & koud functie

Jouw Esperta koffiecupmachine is zo veelzijdig dat je er ook gemakkelijk heerlijke koude dranken mee kan bereiden.

Eco-modus

Een handige eco-modus functionaliteit schakelt het beeldscherm van de machine automatisch uit na 5 minuten inactiviteit, wat betekent dat deze machine een A-label heeft voor energieverbruik.

Waarschuwing ontkalken

Het indicatielampje van jouw NESCAFÉ® Dolce Gusto® ESPERTA koffiemachine kleurt automatisch oranje wanneer het tijd is om de koffiemachine te ontkalken.

Repareerbare producten – 10 jaar

  • Ontworpen om gemakkelijk te repareren
  • Snelle en goedkope levering van onderdelen gedurende minstens 10 jaar
  • 6500 reparatiecentra wereldwijd

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories