Krups Nescafé Dolce Gusto Genio S KP240110 Koffiecupmachine – Wit

82.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De
Krups Nescafé® Dolce Gusto® GENIO S Basic KP2401 – Koffiecupmachine
is een verbazingwekkend compact koffiezetapparaat met een prachtig design en een naadloze afwerking, waardoor het in iedere keuken past en tegelijkertijd je keuken verfijnd. Deze compacte koffiemachine zit boordevol functies, waardoor je met deze machine heerlijke koffie zet van barista kwaliteit. Met de XL-functie kan je het drankformaat aanpassen en extra grote koppen koffie zetten. Je kunt kiezen uit meer dan 30 verschillende koffiecreaties, zowel koud als warm. Dankzij het hogedruksysteem zet de machine binnen enkele seconden koffie van professionele kwaliteit. Plaats eenvoudig een van onze hermetisch afgesloten capsules in de Genio S en geniet telkens weer van heerlijke verse koffie vol van smaak en aroma.

Productvoordelen van de Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S KP2401 – Koffiecupmachine:

✅ Met hogedruksysteem waarmee je thuis heerlijke koffie maakt van professionele kwaliteit in minder dan 30 seconden.

✅ Je kunt kiezen uit meer dan 30 verschillende koffiecreaties, zowel koud als warm.

✅ Het koffiezetapparaat stopt automatisch op het juiste moment om zo de perfecte samenstellingen in een drank te verwerken.

✅ Met de XL-functie kan je grote formaten koffie zetten.

✅ Dit koffiezetapparaat heeft een A+ klasse energielabel en een ecostand. De machine schakelt automatisch uit na 1 minuut inactiviteit.

Hogedruksysteem

Maak thuis heerlijke koffie van professionele kwaliteit in minder dan 30 seconden met een dikke fluweelzachte crèmelaag, dankzij de krachtige druk van max. 15 bar, die perfect de delicate smaak en premium aroma’s van elke koffiecapsule extraheert.

Koffiecreaties van hoge kwaliteit

Geniet van meer dan 30 eersteklas koffiecreaties, of je nu van espresso of grote koffie houdt, zwart of met melk. Geniet van de keuze uit een krachtige Ristretto, intense Espresso, aromatische Lungo en volle Grande, tot schuimige Cappuccino en zachte Latte Macchiato, of zelfs warme chocolademelk, thee en koude dranken.

Warm & koud

Jouw koffiemachine is zo veelzijdig dat je met gemak heerlijke koude dranken kunt bereiden. Probeer eens tijdens een heerlijke zomerse dag een ijskoffie te maken!

Automatische technologie

Plaats de door jou gekozen NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsule in de Genio S, pas je drank aan door aan de bedieningsring te draaien en druk op ‘play’: het koffiezetapparaat stopt automatisch op het juiste moment om zo de perfecte samenstellingen in een drank te verwerken.

XL-functie

Met de XL-functie kan je grote formaten koffie zetten, handig voor bijvoorbeeld wanneer je onderweg bent.

Hermetisch afgesloten capsules

Met onze hermetisch afgesloten capsules, die de versheid van de koffie behoudt, geniet je elke keer van verse koffie rijk aan smaak en aroma.

Energiebesparend

Dit koffiezetapparaat heeft een A+ klasse energielabel en een ecostand. De machine schakelt automatisch uit na 1 minuut inactiviteit.

Twee jaar garantie

Geniet van twee jaar garantie.

Repareerbare producten – 10 jaar

Ontworpen om gemakkelijk te repareren, Snelle en goedkope levering van onderdelen gedurende minstens 10 jaar, 6500 reparatiecentra wereldwijd.

Kenmerken van de Krups Nescafé® Dolce Gusto® GENIO S Basic KP2401 – Koffiecupmachine

Compacte en geavanceerde hogedrukmachine (tot 15 bar) die geschikt is voor NESCAFÉ® Dolce Gusto®-capsules Koffie van professionele kwaliteit met een dikke fluweelzachte crèmelaag in minder dan 30 seconden.

  • Snelle en gemakkelijke bereiding voor meer dan 30 heerlijke koffiecreaties.
  • Zowel warme als koude dranken die gemaakt worden met één druk op de knop.
  • Gebruiksvriendelijke intuïtieve LED-bedieningsring.
  • Aanpasbare drankformaten zowel kleine hoeveelheden dranken als grote XL formaten(300 ml).
  • Het verwijderbare waterreservoir van 0,8 liter is gemakkelijk te reinigen en de handige automatische LED-ontkalkingswaarschuwing geeft aan wanneer de machine ontkalkt moet worden.
  • Energiezuinig: de eco-modus schakelt het systeem automatisch uit na 1 minuut inactiviteit.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories