Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio KP130810 – Koffiecupmachine – Zwart

99.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Met deze Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio KP1308 – Zwart automatische koffiemachine geniet je dankzij de speciale NESCAFÉ Dolce Gusto capsules in een handomdraai van de heerlijkste koffie- en theespecialiteiten. Het super compacte design neemt maar weinig ruimte in op het keukenblad. De machine stopt de bereiding automatisch afhankelijk van het aantal streepjes dat je hebt geselecteerd. Naast de warme variaties zet je met deze stijlvolle NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine ook heel eenvoudig een frisse ijsthee of ijskoffie. En dankzij de 15 bar pompdruk geniet je niet alleen van een professionele kwaliteit, maar ook van een fluweelachtige crémalaag op je kopje espresso of perfect melkschuim op de latte macchiato of cappuccino.

Slimme capsule

Door innovatieve technologie en een slim ontwerp regelen onze capsules automatisch de druk die erin gaat. Of het nu hoge druk is voor een stevige slok espresso of subtiel melkschuim voor een latte macchiato, elk NESCAFÉ Dolce Gusto drankje komt er precies zo uit als zou moeten; gewoonweg heerlijk. De Lumio koffiemachine is bovendien voorzien van een nieuwe capsulehouder, die nu nog makkelijker is schoon te maken.

Creëer zelf jouw perfecte koffie

Het grote aanbod van ruim 30 verschillende warme en koude dranken zorgt ervoor dat je altijd vindt waar je naar op zoek bent en dat je smaakpapillen heerlijk worden verrast. Ons aanbod bestaat uit intense espresso’s, smooth cappuccino’s, aromatische grandes, warme chocolademelk en veel meer.

Auto-stop

Doordat de hoeveelheid water zelf instelbaar is, geniet je altijd van een koffie naar eigen wens. Wanneer de bereiding klaar is stopt de machine automatisch, afhankelijk van het aantal streepjes dat je hebt geselecteerd.

Snelle opwarming en energiezuinig

De Krups NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine is snel opgewarmd waardoor je de ideale temperatuur in slechts 30 seconden bereikt. De ecostand schakelt de machine automatisch uit na 5 minuten als je “m niet gebruikt. De machine heeft een klasse A+ energielabel.

KENMERKEN

– Super compact design, neemt weinig ruimte in (B 18 x D 22 x H 37 cm)

– Speciale NESCAFÉ Dolce Gusto capsule; ruim 30 verschillende koffiecreaties

– Voor zowel warme als koude dranken

– Ook geschikt om chocolademelk, thee, ijsthee en ijskoffie te maken

– De machine stopt automatisch wanneer je koffie klaar is

– 15 bar druk, voor een professionele kwaliteit

– Nieuwe capsulehouder voor nog makkelijker schoonmaken

– Snelle opwarming – Energiezuinig door ecostand (A+ label), schakelt de machine na 5 minuten uit

– Afneembaar waterreservoir (1 liter)

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories