Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS KP1A3B – Handmatige koffiecupmachine – Zwart

59.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Zoek je een compacte en eenvoudig te gebruiken koffiecupmachine? Dan is de NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS KP1A3B van krups echt wat voor jou. Hij past in elke keuken thuis, dankzij zijn kleine formaat. Het hogedruksysteem (tot wel 15 bar) zorgt voor heerlijk koffie van professionele kwaliteit met een dikke, fluweelzachte crèmelaag. Geniet telkens weer van perfecte, verse koffie met een heerlijk aroma dankzij de hermetisch afgesloten capsules. Voer simpelweg een capsule in en haal de hendel over om een van de 30 koffiecreaties te bereiden, waaronder espresso, cafè lungo, cappuccino, latte macchiato of zelfs warme chocolademelk, thee en koude dranken.

Productvoordelen van de Krups Dolce Gusto Piccolo XS:

✅ Erg compact formaat

✅ Geschikt voor zowel warme als koude dranken

✅ Je kunt zelf de sterkte van de koffie bepalen

✅ Schakelt zichzelf automatisch uit na 1 minuut niet gebruikt te zijn

Goed om te weten:

ℹ Dit is een handmatige machine, waardoor je in de buurt moet blijven om de koffieuitloop te stoppen.

ℹ Deze koffiecupmachine heeft geen geïntegreerd opvangbakje voor de gebruikte cups

ℹ Deze koffiecupmachine heeft een rood snoer.

Overige informatie

Verwijder simpelweg de capsulehouder en de machine gaat automatisch aan. Hij is vervolgens binnen 40 seconden volledig opgewarmd, zodat je niet lang op je koffie hoeft te wachten. Steek je favoriete capsule in de capsulehouder en haal de hendel over om een heerlijke warme drank te bereiden. De NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS is ook goed voor je portemonnee en het milieu, dankzij de hoge energie-efficiëntie: hij schakelt na een minuut automatisch uit en heeft energielabel A.

Geniet van meer dan 30 koffiecreaties met de NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiecapsulemachine: hij maakt alles: van krachtige ristretto en intense espresso, aromatische lungo of een stevig smakende grande tot een luchtig schuimende cappuccino of de soepele latte macchiato. Zelfs warme chocolademelk, thee en koude dranken zijn mogelijk.

Barista Lifestyle

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories