Krups Nespresso Vertuo + XN9008 Deluxe – Koffiecupmachine – Zwart

172.79

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Ontdek nu de
Krups Nespresso Vertuo + XN9008 Deluxe – Koffiecupmachine
en geniet dagelijks van perfecte koffie, dankzij de nieuwe technologie! Met deze moderne koffiecupmachine zet je voortaan nóg grotere koppen
koffie in vijf formaten
, van Espresso tot Alto. De Vertuo Plus koffiemachine biedt de authentieke Nespresso koffie-ervaring die je mag verwachten, maar dan met een nieuw koffiezetsysteem:
Centrifusie-technologie
. De vernieuwde Nespresso cups beschikken over een unieke barcode die door de machine gelezen wordt. Dankzij de barcode zet de Vertuo Plus het koffierecept op perfecte wijzen met de exacte waterhoeveelheid, juiste temperatuur en rotatiesnelheid, waardoor de koffie vol van smaak is, met heerlijke aroma’s en een romige cremalaag die je gewend bent van Nespresso. Vertuo Plus is
gemakkelijk te bedienen
. Met het fraaie en compacte design én door het draaibare waterreservoir past de VertuoPlus in iedere keuken of woonkamer. Welkom in een nieuwe wereld van heerlijke koffie. Modern, tot in het uiterste ..

Goed om te weten:

  • Cups alleen bij Nespresso boutiques of online via Nespresso verkrijgbaar.
  • De Krups Nespresso Vertuo + XN9008 Deluxe beschikt over het vertuo koffie systeem. Dit vereist specifieke vertuo koffiecups.

Productvoordelen van de Krups Nespresso Vertuo + XN9008 Deluxe – Koffiecupmachine – Zwart

✅ Meerdere kopformaten van Alto (414 ml), koffie (230 ml), Gran Lungo (150 ml), dubbele espresso (80 ml) tot Espresso (40 ml)

✅ 3 verschillende capsulegroottes

✅ Snelle opwarming: 40 seconden

✅ Eenvoudige en handige bediening met 1 knop

✅ Automatische capsule-uitwerping

✅ Verstelbare bekerhouder

✅ Na 9 minuten inactiviteit schakelt de koffiemachine automatische uit

Gemak

Één machine voor 5 dranken, Alto (414 ml), Koffie (230 ml), Gran Lungo (150 ml), dubbele espresso (80 ml) en espresso (40 ml).

3 verschillende capsulegroottes

Grote capsule voor Alto en Koffie, médium voor Gran Lungo en Double Espresso en een kleine capsule voor Espresso.,

Nieuwe CENTRIFUSIE ™ -technologie

Deze nieuwe technologie, ontwikkeld door Nespresso, kan de barcode op de capsule lezen. De unieke barcode is gekoppeld aan de exacte waterhoeveelheid, de temperatuur en rotatiesnelheid. Door de roterende beweging worden alle smaken en aroma’s tot in perfectie geëxtraheerd. Met één druk op de knop bereid je de perfecte koffie, vol van smaak, met een rijke crema. Hoe beter de cremalaag, hoe beter de koffie! De koffie wordt bereid door water door de bolvormige capsule te centrifugeren, in plaats van onder hoge druk te persen zoals bij het originele Nespresso-systeem.

Verstelbare bekerhouder

4 posities: Voor een klein espresso kopje tot grote mok. Je kunt de bekerhouder verwijderen, zodat je een travelmug kunt vullen. Handig voor onderweg!

Gemak met veel mogelijkheden

Snelle opwarming: 40 seconden

Eenvoudige en handige bediening met 1 knop

Automatische capsule-uitwerping

Energiezuinig

Na 9 minuten inactiviteit schakelt de koffiemachine automatische uit. Barista Lifestyle

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories