Krups Aroma Partner KM760D – Filter-koffiezetapparaat

167.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Het
Krups Aroma Partner KM760D – Filter-koffiezetapparaat
maakt koffiezetten makkelijker dan ooit. Dankzij het innovatieve design begin je iedere dag goed met een perfect kopje koffie. Het apparaat is eenvoudig in gebruik dankzij het luchtdichte, afneembare reservoir waarin je tot wel 400g gemalen koffie kunt bewaren. Na aangeven van het aantal kopjes en de koffiesterkte wordt de hoeveelheid gemalen koffie automatisch gedoseerd. Met behulp van de hendel komt de perfecte hoeveelheid gemalen koffie in de filterhouder. De filterhouder kan geopend en gesloten worden zoals een lade, voor eenvoudig legen. Een groot aantal handige functies maakt het compleet: een 24-uurs programmeerbare timer, eenvoudig onderhoud en reiniging met automatische waarschuwingen, en een 30-minuten warmhoudfunctie en automatische uitschakeling.

Productvoordelen van de Krups Aroma Partner KM760D – Filter-koffiezetapparaat

✅ Na aangeven van het aantal kopjes en de koffiesterkte wordt de hoeveelheid gemalen koffie automatisch gedoseerd.

✅ Luchtdicht reservoir met siliconen afdichtingsring

✅ Geef het gewenste aantal kopjes aan en kies uit 3 verschillende koffiesterktes

✅ Met de handige timer kun je de start van de zetcyclus tot wel 24 uur van tevoren inplannen

✅ Het apparaat geeft een automatische indicatie voor reiniging

Innovatief design

Een koffiezetapparaat als geen ander, met een innovatief design. Inclusief een reservoir waarin je maximaal 400g gemalen koffie kunt bewaren voor het eenvoudig zetten van koffie met behoud van alle aroma’s.

Zet eenvoudig koffie

Koffiezetten wordt nog eenvoudiger: Na aangeven van het aantal kopjes en de koffiesterkte wordt de hoeveelheid gemalen koffie automatisch gedoseerd. Met behulp van de hendel komt de perfecte hoeveelheid gemalen koffie in de filterhouder.

Behoud van aroma’s

Luchtdicht reservoir met siliconen afdichtingsring. Het reservoir is transparant, maar heeft een donkere kleur om de effecten van het licht te minimaliseren en de koffie langer vers te houden.

Eenvoudig in te stellen

Geef het gewenste aantal kopjes aan en kies uit 3 verschillende koffiesterktes voor optimale veelzijdigheid en geniet van vers gezette koffie, precies zoals jij het wilt.

Filterhouder in de vorm van een lade

De filterhouder kan eenvoudig geopend en gesloten worden zoals een lade.

Optimale koffieresultaten

Met de handige timer kun je de start van de zetcyclus tot wel 24 uur van tevoren inplannen. Je koffie staat klaar, precies op het juiste moment.

Eenvoudig onderhoud

Het apparaat geeft een automatische indicatie voor reiniging. Moeiteloos onderhoud dag na dag!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories