Kruidenthee hibiscus

6.80

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Hibiscus thee behoort tot de categorie kruidenthee soorten. Deze thee wordt zowel warm als koud gedronken en heeft een cranberry-achtige smaak. Deze theesoort is populair in het Caribisch gebied en heeft vanuit daar ook de rest van Zuid-, Midden- en Noord-Amerika bereikt. In Spaanstalige regio’s staat deze drank ook wel bekend onder de naam roselle of sorrel, vernoemd naar de bloem. In West-Afrika is deze thee ook ‘geland’ en beter bekend als zobo of bissap (bron: Wikipedia). Een hibiscus is een bloem die ook wel althaeastruik wordt genoemd. In de zomerperiode presenteert deze struik ontzettend veel grote bloemen en wordt hierdoor een ware eyecatcher in de tuin.

Hibiscus is ook heel populair om thee van te maken. De bloem heeft namelijk de naam een helende werking te hebben. In de kruiden geneeskunde wordt hibiscus al lange tijd ingezet vanwege haar helende werking op allerlei vlakken. Zo bevat de hibiscus veel vitamine C.

Hibiscus thee wordt aanbevolen bij het voorkomen/inperken van onder meer de volgende aandoeningen:

  • Hoge bloeddruk
  • Hoog cholesterolgehalte
  • Aderverkalking (milde variant)
  • Maagproblemen
  • Kriebelhoest

Verder staat deze kruidenthee bekend als drank die bloedstelpend werkt, verzachtend werkt, de spijtvertering bevordert, verkoelend en kalmerend is.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Mixverpakking

Nee

Merk

De wereld van

Categorieën

Thee Eten & Drinken Kruidenthee Frisdrank, sap, koffie en thee

Zetmethode

Losse thee

Verpakkingsinhoud

40 gram netto gewicht.

Verpakking lengte

150 mm

Verpakking hoogte

150 mm

Verpakking breedte

70 mm

Veganistisch

Ja

UTZ gecertificeerd

Ja

Type thee

Kruidenthee

Theesmaak

Hibiscus

Thee variant

Losse thee

Ten minste houdbaar tot

Ja

Lactosevrij

Ja

Bewaarvoorschrift

Donker en afgesloten bewaren.

Ingrediënten

Hibiscus thee behoort tot de categorie kruidenthee soorten. Deze thee wordt zowel warm als koud gedronken en heeft een cranberry-achtige smaak. Deze theesoort is populair in het Caribisch gebied en heeft vanuit daar ook de rest van Zuid-, Midden- en Noord-Amerika bereikt. In Spaanstalige regio's staat deze drank ook wel bekend onder de naam roselle of sorrel, vernoemd naar de bloem. In West-Afrika is deze thee ook 'geland' en beter bekend als zobo of bissap (bron: Wikipedia). Een hibiscus is een bloem die ook wel althaeastruik wordt genoemd. In de zomerperiode presenteert deze struik ontzettend veel grote bloemen en wordt hierdoor een ware eyecatcher in de tuin. Hibiscus is ook heel populair om thee van te maken. De bloem heeft namelijk de naam een helende werking te hebben. In de kruiden geneeskunde wordt hibiscus al lange tijd ingezet vanwege haar helende werking op allerlei vlakken. Zo bevat de hibiscus veel vitamine C. Hibiscus thee wordt aanbevolen bij het voorkomen/inperken van onder meer de volgende aandoeningen: •Hoge bloeddruk •Hoog cholesterolgehalte •Aderverkalking (milde variant) •Maagproblemen •Kriebelhoest Verder staat deze theesoort bekend als drank die bloedstelpend werkt, verzachtend werkt, de spijtvertering bevordert, verkoelend en kalmerend is.

Houdbaarheid

365 d

Herkomst

Europa

Glutenvrij

Ja

Gewicht per stuk

0.040 kg

Gewicht

40 g

Fairtrade

Nee

Cafeïnevrij

Ja

Biologisch

Ja

Allergeneninformatie

geen allergenen.

Aantal consumenteneenheden CE

20

EAN

4009636080895

Contactgegevens fabrikantimporteur

Ooststraat 16

Naam fabrikantimporteur

Balk

Zetmethode thee

Losse thee

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories