Plantpowders – Dennennaalden Heel – Gedroogde Dennennaalden – Voor Dennennaalden Thee – 1000 gram

29.90

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Stelt u zich eens een aangename wandeling in een dennenbos voor… De diepe, rijke geur van dennennaalden in de heldere frisse lucht, het geluid van vogels en insecten, en de allesomvattende rust om u heen. Het drinken van dennennaaldenthee voelt als een verfrissende wandeling in het bos.

Het zal je niet alleen doen laten ontspannen en naar een groen, weelderig bos brengen, maar ook zitten dennennaalden bomvol gezonde voedingsstoffen en geeft het je een aantal verbazingwekkende gezondheidsvoordelen, ongeëvenaard in het beschermen van jouw gezondheid in deze uitdagende tijden.

Suramine in dennennaalden thee
Suramine komt van nature voor in dennennaalden. In feite zijn dennennaalden de beste natuurlijke bron van suramine. Suramine werd als medicijn gebruikt om Afrikaanse slaapziekte en rivierblindheid te behandelen. Geen enkel medisch onderzoek bevestigd dit nog, maar mensen gebruiken suramine vaak voor autisme en als krachtig antiviraal middel. Studies hierover zijn onlangs gestart en zien er veelbelovend uit. Ook wordt er bij suramine opgemerkt dat dit het lichaam kan helpen bij postmedische procedures, zowel complexere operaties als eenvoudige. Er wordt aangenomen dat de voordelen van de suramine uit dennennaalden bijzonder nuttig zijn voor bloedstolsels, het beschermen van uw DNA en RNA, terwijl antioxidanten, die ook in dennennaalden worden aangetroffen, uw hart, hersenen, lever en andere organen kan helpen beschermen.

Voordelen Dennennaalden
▶ Hele dennennaalden uit Hongarije
▶ Aangename smaak en geur
▶ 100 procent natuurlijk zonder toevoegingen
▶ Uitermate geschikt voor een gezonde dennenthee
▶ Rijk aan vitamine C (5 maal meer als sinaasappels)
▶ Bevat een hoog gehalte aan vitamine A
▶ Van nature vol antioxidanten en suramine

Hoe maak je dennennaalden thee?
Het is echt zo simpel als het klinkt…Doe een theelepel dennennaalden in een kop gekookt water van 200ml.
Dek het af en laat het voor ongeveer 10 minuten trekken. Zeef de thee en drink 2-3 keer per dag een kopje.

Let op: Drink geen dennennaaldenthee als u zwanger bent, zwanger wilt worden of als u borstvoeding geeft. De thee kan namelijk een samentrekkende werking geven in je buik. Raadpleeg altijd voor gebruik een arts als u (ernstige) medische klachten heeft of op voorschrift medicijnen gebruikt. Dennennaalden zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of te voorkomen.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories