Magimix Nespresso M600 Vertuo – Koffiecupmachine – Zilver

119.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Voor grootse koffiemomenten

Houdt u ook van grote koppen koffie, dan is Nespresso Vertuo de beste keuze. Ontdek het ruime assortiment grotere kopgroottes en koffievarianten. Dankzij de nieuwe centrifusionTM-technologie kunt u met één druk op de knop een grotere of kleinere kop koffie bereiden met genereus crema.

Grote kop, uitzonderlijke kwaliteit

De vermaarde kwaliteit en aroma’s van Nespresso vindt u nu ook terug in een grotere kop.

De Vertuo koffievarianten zijn beschikbaar in maar liefst 5 koffieformaten die perfect overeen komen met uw voorkeur op elk moment van de dag. Het perfecte koffieformaat ligt zo meteen binnen handbereik. Het onweerstaanbare crema zorgt daarnaast voor een buitengewone totaalervaring.

Een koffieformaat voor elke gelegenheid

Kies voor een grand lungo (150 ml), een mug (230 ml) of ga toch voor een snelle espresso (40 ml) of double espresso (80 ml). Drinkt u uw koffie liever on the go? Vul dan uw volledige travel mug met één alto capsule (414 ml). Met Vertuo kan het allemaal.

Innovatief en eenvoudig koffiesysteem

Koffie zetten was nog nooit zo eenvoudig. Het intelligente extractiesysteem leest de unieke barcode op elke capsule die dankzij de gloednieuwe centrifusionTM-technologie razendsnel om haar as draait. Het resultaat? Perfectie in een grotere kop, telkens opnieuw.

Of u nu een kopje of een travel mug gebruikt, alle kopformaten passen meteen onder de koffieuitloop dankzij het verplaatsbare koprooster.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories