Melitta Avanza Mystic Titan – Espressomachine – Zwart

499.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Melitta Avanza Mystic Titan espressomachine een van de kleinste volautomatische espressomachine van Melitta en past perfect in elke keuken. Hoewel klein van formaat, meet hij zich door zijn uitgebreide functies moeiteloos met de groten. Ook op het vlak van design doet de Melitta Avanza Mystic Titan zijn naam alle eer aan: het oppervlak in mystic titanium geeft de espressomachine een opvallende metallic look. Daarnaast kan de Melitta Avanza Mystic Titan espressomachine jouw favoriete koffiesterkte en hoeveelheid onthouden. Druk op de favoriete koffie-knop om te genieten van je eigen perfecte kop koffie.

Stel naar eigen wens de hoeveelheid koffie, sterkte en maalgraad in. Voeg ook je eigen koffiebonen toe en laat deze malen in vijf verschillende standen.

Het hoogwaardige druprooster in roestvrij staal met krasbestendig plastic lekbakje vult het design perfect aan.
Het nieuw ontwikkelde bedieningspaneel met extra grote knoppen ziet er geweldig uit en overtuigt ook wat functionaliteit betreft. Met één druk op de knop kan je met deze espressomachine van Melitta tot twee kopjes tegelijkertijd café crème of espresso bereiden. Zet met het melkslangetje een heerlijke cappuccino of latte macchiato. Ook het onderhoud van de espressomachine is supereenvoudig dankzij het doordachte servicemenu.

Ondanks zijn compacte vormgeving is de Melitta Avanza Mystic Titan voorzien van een extra groot waterreservoir met 1,5 liter inhoud en een extra groot bonenreservoir van 250 gram. De uitloop is in de hoogte verstelbaar tot 135 mm, zodat je ook glazen of extra grote bekers kunt gebruiken.

De Melitta Avanza Mystic Titan is de ideale espressomachine voor wie op zoek is naar een betrouwbare metgezel voor de hele dag die weinig plaats inneemt en imponeert met zijn uitstraling.

Goed om te weten
Gebruik een Melitta Pro Aqua-waterfilter om de koffie uit de Melitta Avanza Mystic Titan nog beter te doen smaken. Een bijkomend voordeel van het gebruik van een waterfilter is dat je jouw espressomachine van Melitta maar één keer per jaar hoeft te ontkalken. De filter zorgt ervoor dat het watersysteem zo lang mogelijk vrij blijft van kalkaanslag.
De Melitta volautomatische espressomachine laat via het display weten wanneer het tijd is voor een reinigings- of ontkalkingsbeurt.

Ontdek meer met Melitta Companion App
De app bevat tips om meer uit je Melitta Caffeo Solo Milk te halen. Zo vind je er meer informatie over perfecte koffie en stapsgewijze instructies om jou door de onderhoudsprogramma’s heen te loodsen. En dankzij de diagnosetool kun je snel meer leren over de functionele status van je Melitta volautomatische koffiemachine.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories