Melitta Caffeo Passione F530-102 – Espressomachine – Zwart

530.29

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Caffeo Passione: Perfect koffiegenot in een compact design

Een Barista weet hoe belangrijk het is om de waardevolle aroma´s van de hele boon perrect te beschermen, alleen dan kan het beste uit de hele koffieboon gehaald worden.

Dankzij het `Best Aroma System`van de Caffeo Passione is dit nu mogelijk± de bonen gaan rechtstreeks naar de molen, worden gemalen en gaan vervolgens zonder omwegen direct naar de zetgroep.De `Aroma Safe` afdichting van het bonenreservoir garandeert een langdurige verse smaak.

Meest compacte volautomaat in een modern design

De Caffeo Passione is de nieuwe standaard van compactheid. Dankzij de kubusvorm is hij niet alleen visueel indrukwekkend, maar is hij ook zo compact dat er altijd wel een plekje voor gevonden kan worden. Het lineare ontwerp van de voorkant wordt consequent doorgetrokken.De afgeronde hoeken en de RVS driptray zorgen voor een harmonieus design.

Gebruiksvriendelijk

Het intiutieve bedieningspaneel met geintegreerde display met symbolen is teruggebracht tot de essentie en is eenvoudig in gebruik.De inhoud van je kopje kan eenvoudig worden gekozen met drie geprogrameerde productknoppen ) klein, middel, groot ‘. Door een van de knoppen enkele seconden in te houden, wordt de gewenste hoeveelheid koffie opgeslagen.

in de Double Cup Modus kunnen twee koppen tegelijk gekozen worden.

Auto-Cappuccinatore

De All-Rounder voor melkschuim en meer: De handige Auto-Cappuccinatore staat garanr voor perfect melkschuim, maar kan ook melk en water opwarmen voor heerlijke warme chocolademelk of een lekker kopje thee.

Eigentijds en energiezuinig

Bij bediening van de 0-Watt-schakelaar onderbreekt de Caffeo Passione de verbinding met het stroomnet.

Je persoonlijke instellingen blijven uiteraard behouden. Daarnaast is deze aan/uit-functie programmeerbaar zodat het apparaat na de gewenste tijd automatisch wordt uitgeschakeld

In hoogte verstelbare koffie-uitloop

Voor één of twee kopjes, bekers of Latte-Machiato-glazen kan de koffie-uitloop tot 135 mm in hoogte worden versteld.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories