Melitta Caffeo Solo Perfect Milk E957/305 – Espressomachine – Zwart DeLuxe

678.15

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De reeds meermaals bekroonde Caffeo Solo beschikt nu over een Cappuccinatore waarmee melk op- schuimen echt kinderspel wordt. De Cappuccinatore zorgt snel en makkelijk voor melkschuim met een perfecte stevigheid. Met de draaischakelaar kan handmatig de hoeveel-heid melkschuim geregeld worden (elke klant kan precies de hoeveelheid instellen die hij wenst en die past in zijn kopje of mok).

De Solo & Perfect Milk past met zijn strakke vormgeving en compacte afmeting zelfs in de kleinste keukens. Met de draaiknop bepaald u zelf de waterhoeveelheid en koffiesterkte.

De Cappuccinatore maakt automatisch melkschuim. Het enige wat u hoeft te doen is de stoompijpje in het melkkarton te steken en op de stoomknop te drukken.

Koffiezetten naar eigen smaak

Genieten zonder compromissen: bepaal zélf de sterkte en temperatuur van uw koffie. Met één enkele draai past u bovendien de koffiedosis aan de door u gewenste koffie hoeveelheid aan.

Cappucinatore

De Cappuccinatore zorgt snel en makkelijk voor melkschuim met een perfecte stevigheid. Met de draaischakelaar kan handmatig de hoeveel-heid melkschuim geregeld worden (elke klant kan precies de hoeveelheid instellen die hij wenst en die past in zijn kopje of mok).

Speciale koffiezetmethode

Voor maximaal koffiegenot heeft de Caffeo Solo een voorzetfunctie: de koffie wordt, voor het eigenlijke koffiezetten met water overgoten, zodat de koffie een maximale hoeveelheid aromastoffen vrij kan geven. Voor een optimale reiniging kan de hele zetgroep heel eenvoudig en met een enkele beweging uit elkaar worden genomen.

0-Watt schakelaar

Bij de bediening van de 0-Watt schakelaar onderbreekt de Caffeo Solo de verbinding met het stroomnet. Je persoonlijke instellingen worden uiteraard behouden. Daarnaast is deze aan/uit-functie programmeerbaar zodat het apparaat na de gewenste tijd automatisch wordt uitgeschakeld.

In hoogte verstelbare koffie-uitloop:

Voor een of twee kopjes, bekers of Latte-Machiato glazen kan de uitloop tot 135mm in hoogte worden versteld

Kenmerken van de Melitta Caffeo SOLO Perfect Milk:

  • 15 bar pompdruk
  • Perfect melkschuim met de Cappuccinatore

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories