Melitta Caffeo Solo Perfect Milk – Espressomachine – Zwart

425.65

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Met de Melitta Caffeo Solo Perfect Milk espressomachine bepaal je zelf de sterkte en temperatuur van je koffie. Je kan bovendien in één enkele draai de koffiedosis aanpassen aan de door jou gewenste hoeveelheid. Het compacte formaat is een van de kleinste volautomaten ter wereld en neemt hierdoor weinig ruimte in op je aanrecht. De Melitta Caffeo Solo Perfect Milk espressomachine is uitgerust met de unieke voorzetfunctie: nog vòòr het eigenlijke koffiezetten begint, wordt de koffie met water overgoten zodat een maximum aan aroma’s vrijkomen. Zet tot twee kopjes koffie tegelijkertijd dankzij de duo uitloop.

De Melitta Caffeo Solo Perfect Milk komt met een ‘Cappuccinatore’, waarmee melk opschuimen echt kinderspel wordt. De Cappuccinatore zorgt snel en makkelijk voor melkschuim met een perfecte stevigheid via het melkslangetje. Met de draaischakelaar kan handmatig de hoeveelheid melkschuim geregeld worden.

Ontdek meer met Melitta Companion App
De app bevat tips om meer uit je Melitta Caffeo Solo Milk te halen. Zo vind je er meer informatie over perfecte koffie en stapsgewijze instructies om jou door de onderhoudsprogramma’s heen te loodsen. En dankzij de diagnosetool kun je snel meer leren over de functionele status van je Melitta volautomatische koffiemachine.

Onze specialist adviseert deze Melitta Caffeo Solo Perfect Milk espressomachine voor:
Wanneer je op zoek bent naar een Melitta espressomachine met een makkelijke en snelle manier om ook cappuccino en latte macchiato te maken.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories