Melitta Look IV Therm DeLuxe – Filter-koffiezetapparaat – Zilver

135.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De perfecte look met elementen in hoogwaardig roestvrij staal. Geniet en ervaar alle aspecten van de kunst van koffie. De Melitta Look IV Therm DeLuxe is ideaal voor een koffieliefhebber. Met dit Melitta koffiezetappraat zet u met een volle kan 10 tot 15 kopjes koffie. Met de gepatendeerde AromaSelector van Melitta kan de smaak van de koffie ingesteld worden met één draai aan de knop. Zo kun je altijd genieten van je favoriete koffie: sterke koffie‘s-ochtends om wakker te worden of milde koffie‘s-middags om zalig van te genieten.

Voordelen van de Melitta Look IV Therm DeLuxe:

De Melitta Look Therm DeLuxe biedt een 3-in-1-kalkbescherming met instelbare waterhardheidsgraad, een handig ontkalkingsprogramma en een melding als de machine moet worden ontkalkt.

Kort nadat de koffie is gezet, wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld. Zo wordt onnodig stroomverbruik voorkomen en energie bespaard.

Dit Melitta filter-koffiezetapparaat is voorzien van een dubbelwandige warmhoudkan in roestvrij staal en is onbreekbaar en schokbestendig.

Dankzij het doorloopdeksel loopt de koffie rechtstreeks in de warmhoudkan. De warmhoudkan kan met één hand worden bediend, waardoor de koffie heel gemakkelijk kan worden uitgeschonken.

Goed om te weten

  • Het waterhardheidsniveau van dit koffieapparaat is programmeerbaar.
  • Op het transparante waterreservoir lees je precies af hoeveel water je nodig hebt voor welke hoeveelheid kopjes koffie.
  • De Melitta Look Therm DeLuxe beschikt over een automatisch ontkalkingsprogamma.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories