Melitta Look Perfection – Filter-koffiezetapparaat – Zwart

75.92

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De melitta Look perfection heeft naast een modern design ook elementen gemaakt van RVS. Met de verschillende handige functies die dit koffiezetappraat met zich meebrengt zet je in een handomdraai een heerlijke kop koffie. Voor de koffieliefhebber is dit Melitta filter-koffiezetapparaat dan ook een aanrader.

Voordelen van de Melitta Look Perfection


Met de AromaSelector functie stel je precies in hoe sterk je je koffie wilt hebben. Zo zet je gemakkelijk een sterke kop koffie om ‘s ochtends wakker te worden en een milde kop koffie voor in de avond.

Dit koffiezetapparaat is dankzij het uitneembare zwenkfilter en waterreservoir makkelijk te reinigen. Ook beschikt dit zwenkfilter over een druppelstop functie. De overige losse onderdelen, zoals de glazen kan, zijn vaatwasserbestendig.

Stel de gewenste tijd in om je koffie warm te houden. Je hebt hierin de keuze tussen 20, 40 en 60 minuten. Op het moment dat de ingestelde tijd voorbij is zal het koffiezetapparaat automatisch uitgeschakeld worden.

Voor het behoud van de heerlijke koffie aroma en een lange levensduur krijg je een seintje als het tijd is om te ontkalken. Het geïntegreerde ontkalkingsprogramma zorgt ervoor dat het apparaat grondig en effectief wordt ontkalkt.

Goed om te weten

  • De losse onderdelen van dit koffiezetapparaat zijn vaatwasserbestendig
  • Zet tot wel 10 koppen koffie met een volle kan
  • Na 15 minuten schakelt het apparaat automatisch uit

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories